ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

0 Ο Shoep γιόρτασε τα 20α του γενέθλια

Η ιστορία του είχε προκαλέσει συγκίνηση

Το όνομά του, Shoep, μπορεί να μην μας λέει και πολλά. Αλλά η φωτογραφία του σκύλου που κολυμπούσε κυριολεκτικά στην αγκαλιά του Γερμανού ιδιοκτήτη του σε μία λίμνη προσέλκυσε πέρσι την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων από όλο τον κόσμο και προκάλεσε πολλά σχόλια.

Ο 20χρονος Shoep πάσχει από αρθριτικά και η φωτογραφία που τον έκανε διάσημο ήταν από μια εξόρμηση με τον ιδιοκτήτη του John Unger, ο οποίος τον κρατούσε καθώς κολυμπούσαν στη λίμνη, κάτι που ανακούφιζε τον γηραιό σκύλο.

Μετά τη φωτογραφία που προκάλεσε συγκίνηση, ο Unger ανέβασε στο διαδίκτυο ακόμα μία φωτογραφία του Shoep, ο οποίος έκλεισε τα 20 του χρόνια, παρά την ασθένειά του, και το γιόρτασε με ένα… κομμάτι τούρτα.

Η ιστορία του Unger και του Shoep αποτέλεσε και την έμπνευση για μια οργάνωση αρωγής με το όνομα Schoep Legacy Foundation, η οποία συγκέντρωσε περισσότερα από 25.000 δολάρια με σκοπό να βοηθήσει οικογένειες χαμηλών εισοδημάτων να περιποιηθούν τα ηλικιωμένα σκυλιά τους.

Χάρη στη γενναιοδωρία αγνώστων, ο Schoep δέχεται την καλύτερη φροντίδα και κουνά την ουρά του ακόμα πιο χαρούμενος από πριν.

Ο κτηνίατρος που παρακολουθεί το ηλικιωμένο σκυλί εκτιμά πως σημειώνει σημαντική πρόοδο και εκφράζει αισιοδοξία πως ο Schoep και ο John θα περάσουν ακόμα πολύ καιρό μαζί.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...