ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

0 Μετάλλια για το ελληνικό μπότσια στην Πορτογαλία

Η ανοδική πορεία του ελληνικού μπότσια επιβραβεύτηκε με δύο μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που φιλοξενείται για 3η ημέρα στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας.
Η ομάδα ζευγαριών BC3 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, η αντίστοιχη του BC4 το χάλκινο και το ομαδικό BC1/BC2 την 6η θέση, αναδεικνύοντας το ελληνικό μπότσια συνολικά, ως μια από τις κορυφαίες δυνάμεις σε παγκόσμιο επίπεδο.


"Είχαμε πει ότι το BC4 είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα εντός του αγωνιστικού χώρου, με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Όσον αφορά το BC3, στον τελικό δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα απέναντι στους Πορτογάλους, με αποτέλεσμα να έρθει αυτή η ήττα, η οποία ωστόσο ισοδυναμεί με ένα ακόμη μετάλλιο, το τρίτο κατά σειρά με το Παγκόσμιο της Ιρλανδίας το 2011 και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες το 2012", είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Τζίμας με την ολοκλήρωση των σημερινών τελικών. Και συνέχισε: "Το ελληνικό μπότσια αποτελεί πλέον μια παγκόσμια δύναμη σε όλες τις κατηγορίες και αυτό φάνηκε με τη συνολική εμφάνισή μας, δεδομένου ότι και στο ομαδικό BC1/BC2 φτάσαμε στην κατάκτηση της έκτης θέσης. Με γνώμονα τη διεθνή αναγνώριση που τυγχάνει πλέον η ελληνική ομάδα σε όλες τις κατηγορίες, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και στο άμεσο μέλλον ώστε να παραμείνουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά".

Στον τελικό των ζευγαριών BC3, η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τους Γρηγόρη Πολυχρονίδη, Νίκο Πανανό και Μαρία Σταυροπούλου, ηττήθηκε 7-2 από την Πορτογαλία, την οποία να θυμίσουμε ότι είχε κερδίσει τον περασμένο Σεπτέμβριο, στον τελικό των Παραολυμπιακών Αγώνων, ενώ στον "μικρό" τελικό των ζευγαριών BC4, η ομάδα των Χρήστου Κανάβα, Παναγιώτη Κατσώνη και Νίκο Βασίλι νίκησε 4-3 την Τσεχία. Την ομάδα BC1/BC3 αποτελούσαν οι Παναγιώτης Σουλάνης, Αλέξανδρος Παπαδάκης, Γιώργος Πρεάρης και Χρήστος Κυπριώτης.

Τα αποτελέσματα:
Ομαδικό BC1/BC2
Φάση Ομίλων
Ελλάδα-Ισπανία  3-11
Ελλάδα-Ιρλανδία  4-3
Ελλάδα-Ρωσία  7-4
Προημιτελικά
Ελλάδα-Σλοβακία  1-8

Ζευγάρια BC3
Φάση Ομίλων
Ελλάδα-Νορβηγία  14-1
Ελλάδα-Πολωνία  15-1
Προημιτελικά
Ελλάδα-Τσεχία  7-0
Ημιτελικά
Ελλάδα-Μ. Βρετανία  3-2 τάι μπρέικ
Τελικός
Ελλάδα-Πορτογαλία  2-7

Ζευγάρια BC4
Φάση Ομίλων
Ελλάδα-Τσεχία  5-6 τάι μπρέικ
Ελλάδα-Ουγγαρία  1-3
Προημιτελικά
Ισπανία-Ελλάδα  5-6 τάι μπρέικ
Ημιτελικά
Ελλάδα-Ουγγαρία   3-6
"Μικρός" Τελικός
Ελλάδα-Τσεχία   4-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...