ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

0 Γεννήθηκε χωρίς μάτια και μύτη!

Η Cassidy δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να ονειρεύεται

Η 16χρονη Cassidy Hooper γεννήθηκε με μια σπάνια γενετική πάθηση, εξαιτίας της οποίας δεν αναπτύχθηκαν ούτε τα μάτια ούτε η μύτη της.

Η νεαρή μαθήτρια από τη βόρεια Καρολίνα ετοιμάζεται να υποβληθεί στην τελευταία σειρά επεμβάσεων, προκειμένου να αποκτήσει μια πραγματική μύτη!

Οι επεμβάσεις θα γίνουν στο νοσοκομείο παίδων Levine που βρίσκεται στην περιοχή Charlotte μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων. Οι γιατροί θα χρησιμοποιήσουν χόνδρους και οστά από το κρανίο της για να κατασκευάσουν την καινούρια της μύτη.

Το νεαρό κορίτσι περιμένει με μεγάλη χαρά και αγωνία τις επεμβάσεις, καθώς θα μπορέσει για πρώτη φορά στη ζωή της να μυρίσει και να αναπνεύσει από τη μύτη της.

Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι με την περίπτωσή της όταν γεννήθηκε, καθώς δεν παρουσίαζε κανένα άλλο ιατρικό πρόβλημα και μπορούσε να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. «Η καρδιά και ο εγκέφαλός της λειτουργούν κανονικά» είχε πει η μητέρα της τότε στο ABC News.


http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...