ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

0 'Θεότρελοι’ Μοσχοβίτες ανέβηκαν στην πυραμίδα του Χέοπα

http://www. mikres-ekdoseis.gr
Μάρτιος 21, 2013.

Ομάδα ‘θεότρελων’ πολιτών από τη Μόσχα κρύβονταν μέσα στον τάφο του Φαραώ, ώστε να καταφέρουν τη νύχτα να ανεβούν κρυφά στην κορυφή της πυραμίδας του Χέοπα στην Αίγυπτο, γράφει το ρωσικό Life News.ru.


Το ύψος της πυραμίδας του Χέοπα είναι 139 μέτρα και οι Μοσχοβίτες είχαν βάλει στόχο να ανέβουν στην κορυφή της. Για να το καταφέρουν αυτό, κρύφθηκαν σε δώματα στον τάφο του Φαραώ, επί πέντε ώρες, μέχρι που βράδιασε. Όταν απομακρύνθηκαν όλοι, ξετρύπωσαν και ένα από τα επιζώντα επτά θαύματα του κόσμου ήταν στα πόδια τους.


«Ανεβήκαμε πολύ γρήγορα, αλλά τα προβλήματα άρχισαν μετά. Από την κορυφή είδαμε μια φρουρά Αιγυπτίων που μας είχε εντοπίσει. Αλλά, γνωρίζαμε πολύ καλά τα ‘έθιμα’ στην Αίγυπτο.  Όταν κατεβήκαμε δώσαμε στους φύλακες 100 δολάρια και τα πράγματα πήγαν καλά», είπε ο Βιταλί Ρασκάλοφ που συμμετείχε στην ανάβαση της πυραμίδας.

--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...