ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

0 Σκουλήκι βγαίνει μέσα από νεκρή αράχνη

Ένα... διαφορετικό θέαμα

Όταν ο χρήστης του YouTube Brent Askwith ψέκασε με εντομοκτόνο την τεράστια αράχνη που βρήκε στο σπίτι του δε φανταζόταν με τίποτα αυτό που θα ακολουθούσε.

Λίγα δευτερόλεπτα αφού την ψέκασε άρχισε μέσα από την αράχνη να βγαίνει ένα σκουλήκι. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα παρασιτικό νηματώδες. Βέβαια το συγκεκριμένο σκουλήκι έχει μεγαλύτερο μέγεθος απ’ ότι συνήθως.

Σύμφωνα με τον εντομολόγο καθηγητής Dr. Brian Farrell από το Πανεπιστήμιο του Harvard κάθε άνθρωπος είναι μολυσμένος με χιλιάδες μικροσκοπικά νηματώδη, τα περισσότερα ωστόσο δεν έχουν καμιά επίδραση πάνω μας και πιθανότατα δεν θα καταλάβουμε ποτέ την ύπαρξη τους.



http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...