ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

0 Αυστρία: Η Ελλάδα ξανά στην πρώτη θέση των τουριστικών προορισμών

Την πρωτιά στις προτιμήσεις των Αυστριακών πολιτών ως τουριστικός προορισμός ξανακερδίζει η χώρα μας έπειτα από τη μείωση που είχαν παρουσιάσει οι αφίξεις τις δύο προηγούμενες χρονιές... εξαιτίας της ελληνικής κρίσης χρέους αλλά και της άσχημης εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό. Ήδη η Ελλάδα βρίσκεται εφέτος πρώτη σε κρατήσεις στο σύνολο της αυστριακής τουριστικής αγοράς, με δεύτερη την Τουρκία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του μεγάλου αυστριακού ταξιδιωτικού οργανισμού TUI και πρόεδρο του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Γραφείων Αυστρίας, Γιόζεφ Πέτερλαϊτνερ η αύξηση στις κρατήσεις για την Ελλάδα αγγίζει το 20% σε σχέση με πέρυσι, ενώ ο τουριστικός του οργανισμός έχει διευρύνει το πρόγραμμά του για την Ελλάδα, στην οποία, όπως σημειώνει, οι τιμές έχουν διατηρηθεί εφέτος στα επίπεδα του 2012, κάτι που καθιστά ιδιαίτερα συμφέρουσες τις διακοπές.

Όπως αναφέρει στις αυστριακές εφημερίδες Κλάινε Τσάιτουνγκ και Εστεραϊχ, ο κ. Πέτερλαϊτνερ παρά τις μειώσεις στις κρατήσεις το 2011 και το 2012, η Ελλάδα ήταν την περασμένη χρονιά ο σημαντικότερος αεροπορικός προορισμός των Αυστριακών.

Κατά μέσο όρο πάνω από 500.000 Αυστριακοί επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ελλάδα ενώ η Αυστρία.

Στο μεταξύ, περισσότερες από 1 εκατομμύριο αφίξεις τουριστών από την Ρωσία αναμένονται στη χώρα μας το 2013, σύμφωνα με στοιχεία των προξενικών μας αρχών στη Μόσχα.
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...