ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

1 Ένα από τα θέματα που συγκλόνισαν το 2012 - Τα δίδυμα αγγελούδια και η νοσοκόμα που πήγε ενάντια στους κανόνες

Μια αγκαλιά φτάνει για μας δώσει ζωή... Δίδυμα κορίτσια, η Brielle και η Kyrie, γεννήθηκαν 12 εβδομάδες πριν από την κανονική ημερομηνία γέννησης τους Χρειάζονταν εντατική φροντίδα και τοποθετήθηκαν σε χωριστά επωαστήρια.

Η Kyrie άρχισε να κερδίζει βάρος και η υγεία της σταθεροποιήθηκε. Αλλά Η Brielle, γεννήθηκε μόλις 2 κιλά, είχε αναπνευστικά προβλήματα, καρδιακά προβλήματα και άλλες επιπλοκές. Δεν αναμενόταν να ζήσει.

Η Νοσοκόμα έκανε ό, τι μπορούσε να κάνει για την υγεία της Brielle καλύτερα, αλλά τίποτα δεν μπόρεσε να την βοηθήσει. Όμως πήρε την μεγάλη απόφαση. Η νοσοκόμα πήγε ενάντια στους κανόνες του νοσοκομείου και αποφάσισε να τοποθετήσει τα δύο βρέφη στην ίδια θερμοκοιτίδα.


Άφησε τα δίδυμα κορίτσια για ύπνο και όταν όταν επέστρεψε βρήκε ένα θέαμα που δεν μπορούσε να πιστέψει. Κάλεσε όλες τις νοσοκόμες και τους γιατρούς.
Η Brielle πήρε αγκαλιά την αδελφή της, Kyrie είχε βάλει το μικρό χερακι της πανω στην αδελφή της για να την υποστηρίξει! Από εκείνη τη στιγμή, η αναπνοή της Brielle και ο καρδιακός τους ρυθμός είχαν σταθεροποιηθεί και η υγεία της επανήλθε στα κανονικά.

Από τότε, αποφάσισαν να διατηρηθούν και τα δύο μωρά μαζί, γιατί όταν ήταν μαζί κράτησαν ο ένας τον άλλο στη ζωή ... Μια αγκαλιά φτάνει για μας δώσει ζωή... χάρη σε μια νοσοκόμα του πήγε ενάντια στους κανόνες.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...