ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

0 Μαγευτική διασταύρωση καταρρακτών!!!

perierga.gr - Η μαγευτική "ένωση" των καταρρακτών!Οι καταρράκτες Pearl Falls βρίσκονται στο Εθνικό Πάρκο Jiuzhaigou στην Κίνα, το οποίο περιλαμβάνεται στη Λίστα της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, αποτελώντας ένα από τα πλέον μαγευτικά αξιοθέατα της περιοχής.


Σε υψόμετρο 2.433 μέτρων και με πτώση περίπου 40 μέτρων, οι καταρράκτες δεν αποτελούν μόνο ένα εντυπωσιακό θέαμα για τους επισκέπτες αλλά καιένα από τα πιο σπάνια τοπία στη φύση.perierga.gr - Η μαγευτική "ένωση" των καταρρακτών!
Κι αυτό γιατί είναι οι μοναδικοί καταρράκτες στον κόσμου που διασταυρώνονται σε ένα σημείο, δημιουργώντας την εντύπωση στο θεατή ότι ο ένας προκύπτει με κάποιο μαγικό τρόπο μέσα από τον άλλον!
perierga.gr - Η μαγευτική "ένωση" των καταρρακτών!
Το τοπίο είναι ένα από τα πλέον πολυφωτογραφημένα, ενώ όποιος βρεθεί εκεί μπορεί να απολαύσει τους καταρράκτες από πολύ κοντά, ακόμα και να βραχεί στα νερά τους, αφού η προσέγγιση επιτρέπται και μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση από την ορμητική ροή των νερών.
perierga.gr - Η μαγευτική "ένωση" των καταρρακτών!
perierga.gr - Η μαγευτική "ένωση" των καταρρακτών!
perierga.gr - Η μαγευτική "ένωση" των καταρρακτών!
perierga.gr - Η μαγευτική "ένωση" των καταρρακτών!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...