ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

1 Θρήνος για τον χαμο της συντρόφου του

Ο τετράποδος σύντροφος της δεν θα την αφήσει μόνη της. Ακόμα και αν εκείνη έχει ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή σε έναν αυτοκινητόδρομο της Κίνας.

Ο φωτογραφικός φακός θα «αιχμαλωτίσει» την αγάπη ενός σκύλου για τη σύντροφο του και την ελπίδα του πως κάτι θα γίνει και αν συνεχίσει να την φροντίζει θα «ξυπνήσει» και πάλι.

dog
Μετά τις προσπάθειες του να την επαναφέρει στη ζωή, ο αρσενικός σκύλος που συνειδητοποιεί πλέον τι της έχει συμβεί δεν την εγκαταλείπει. Θα παραμείνει άγρυπνος φρουρός στο πλευρό της για περισσότερες από έξι ώρες, θρηνώντας για εκείνη με τον δικό του συγκινητικό τρόπο.

dog_2http://goodstory.gr/

1 σχόλιο:

  1. Τελικά αποδεικνύετε ότι και τα ζώα έχουν ψύχη και αισθήματα. Εν αντιθέτως με κάποιους ανθρώπους. Που παρατάνε τα παιδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...