ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

0 Αύξηση 20% των κρατήσεων από Βρετανία και Γερμανία


tourismos

Ελπιδοφόρα μηνύματα για σταδιακή ανάκαμψη της χειμαζόμενης επί πέντε χρόνια ελληνικής οικονομίας εκπέμπουν τα στοιχεία για τον τουρισμό το 2013.
Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), οι κρατήσεις από τη Γερμανία και τη Βρετανία, τις δύο μεγαλύτερες αγορές για τον ελληνικό τουρισμό, καταγράφουν αύξηση 20%.

Μία ακόμη ισχυρή ένδειξη βελτίωσης των προοπτικών αποτελεί το γεγονός ότι οι αεροπορικές εταιρείες έχουν δεσμεύσει 1.000.000 επιπλέον θέσεις για την Ελλάδα σε σχέση με πέρυσι, εκτιμώντας προφανώς ότι η ζήτηση θα αυξηθεί. Με βάση όλα αυτά τα θετικά στοιχεία, παράγοντες της αγοράς υπολογίζουν ότι κατά τη νέα σεζόν θα σημειωθεί νέο ρεκόρ ξένων τουριστών με αφίξεις που θα ξεπεράσουν τα 17 εκατ.


Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης σημείωσε πως από την εκτιμώμενη άνοδο του τουρισμού θα επέλθει αύξηση του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος κατά μία ποσοστιαία μονάδα, περίπου 2 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, στο 10μηνο του 2012 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις μειώθηκαν κατά 4% στα 9,8 δισ. ευρώ σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2011.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου Πειραιώς για λογαριασμό του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με ένα «φιλόξενο» νομοθετικό πλαίσιο για τον θαλάσσιο τουρισμό και ειδικότερα για τα σκάφη αναψυχής και με τη δημιουργία μαρινών ικανών να ελλιμενίζουν 10.000 περισσότερα σκάφη θα δημιουργούνταν στην Ελλάδα τουλάχιστον 30.000 νέες θέσεις εργασίας.
http://news.kathimerini.gr
http://www.kala-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...