ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

0 Οι τέσσερις εποχές σε μια εικόνα!

perierga.gr - Οι τέσσερις εποχές σε μια εικόνα!Οι εποχές εναλλάσσονται διαρκώς και αυτό δεν προκαλεί, βέβαια, καμία εντύπωση στο θεατή – ίσως μόνο κάτι καταλαβαίνουμε από τη διαφορά της θερμοκρασίας! Δεν είναι ότι δεν παρατηρούμε τις αλλαγές στα χρώματα της φύσης, στα δέντρα και στα λουλούδια, στον ουρανό και τη θάλασσα.


Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τη… μαγεία της διαφοράς, ακριβώς επειδή βιώνουμε κάθε εποχή ξεχωριστά. Αν, όμως είχαμε τη δυνατότητα να δούμε τις αλλαγές κάθε εποχής καρέ καρέ, ε τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά», λέει ο φωτογράφος με το ψευδώνυμο Τylercasson....perierga.gr - Οι τέσσερις εποχές σε μια εικόνα!
Ο ίδιος λαμβάνοντας τέσσερις εικόνες από ένα μικρό νησί στη Lake Springfield στο Ιλινόις κατά τη διάρκεια του έτους παρουσιάζει με θαυμαστό τρόπο την εναλλαγή των εποχών, η οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακή. «Τα δέντρα και τα φυτά αλλάζουν χρώμα, ο ουρανός το ίδιο, και είναι μαγικό πόσο διαφορετική είναι η μία εποχή από την άλλη. Δεν υπάρχει, νομίζω, καλύτερος τρόπος από το να τις απολαύσετε δίπλα δίπλα», συμπληρώνει.


perierga.gr - Οι τέσσερις εποχές σε μια εικόνα!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...