ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

0 Δύτης απαθανατίζει «θανάσιμο» ανακόντα 8 μέτρων!

perierga.gr- Δύτης απαθανατίζει "θανάσιμο" ανακόντα 8 μέτρων!Ο 53χρονος Ελβετός δύτης Franco Banfi επισκέφθηκε την περιοχή Mato Grosso της Βραζιλίας για επαγγελματικούς λόγους, προκειμένου να τραβήξει μερικές φωτογραφίες από τις εντυπωσιακές λίμνες της περιοχής.


Για καλή (ή κακή!) του τύχη βρέθηκε να συλλαμβάνει μερικά από τα πιο συγκλονιστικά γκρο πλαν… άγριας ζωής, καθώς ένα τεράστιο φίδι ανακόντα, μήκους 8 μέτρων, ήταν κουλουριασμένο κάτω από τα πόδια του στο βυθό μιας λίμνης.perierga.gr- Δύτης απαθανατίζει "θανάσιμο" ανακόντα 8 μέτρων!
Ενθουσιώδης με την ανακάλυψή του, ο Franco δεν δίστασε στιγμή, απαθανατίζοντας μοναδικές εικόνες στο φακό. «Κουλουριάζεται στο βυθό και ψάχνει τα θηράματά του, ποντίκια, ψάρια, πτηνά, στα σκοτεινά βάθη», λέει ο ατρόμητος δύτης.
perierga.gr- Δύτης απαθανατίζει "θανάσιμο" ανακόντα 8 μέτρων!
Ευτυχώς γι’ αυτόν, το τεράστιο ανακόντα είχε μόλις καταβροχθίσει ένα τρωκτικό και ενδιαφερόταν μόνο για το… καλλιτεχνικό μέρος της απρόσμενης συνάντησής τους.
perierga.gr- Δύτης απαθανατίζει "θανάσιμο" ανακόντα 8 μέτρων!
«Ποτέ δεν έχω έρθει τόσο κοντά σε ένα φίδι, σε ένα τόσο μεγάλο φίδι, για την ακρίβεια. Αλλά νομίζω ότι ένα μικρό δηλητηριώδες φίδι είναι πιο τρομακτικό από ό, τι ένα τεράστιο σαν αυτό. Τουλάχιστον ο όγκος του σου δίνει αμέσως να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται», λέει ο Banfi χαριτολογώντας.
perierga.gr- Δύτης απαθανατίζει "θανάσιμο" ανακόντα 8 μέτρων!
perierga.gr- Δύτης απαθανατίζει "θανάσιμο" ανακόντα 8 μέτρων!
perierga.gr- Δύτης απαθανατίζει "θανάσιμο" ανακόντα 8 μέτρων!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...