ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

0 Mίλησε κι ...Βενιζέλος! Και τι είπε; «Η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι εργαστήριο λιτότητας»!!!!

«Το συνέδριο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος διεξάγεται σε μία εποχή καθοριστική για το μέλλον της Ευρώπης», δήλωσε την Παρασκευή από τις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος, ο οποίος τόνισε ότι είναι υποχρέωση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών «να προτείνουμε μία ολοκληρωμένη πολιτική που δεν περιλαμβάνει μόνο δημοσιονομική σταθερότητα και πειθαρχία αλλά το νέο μοντέλο ανάπτυξης».

«Ειδικά για την Ελλάδα και τις άλλες χώρες, που είμαστε σε προγράμματα προσαρμογής έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία να μην είμαστε εργαστήριο λιτότητας, αλλά εργαστήριο για αυτό το νέο ευρωπαϊκό μοντέλο ανάπτυξης», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πριν από το δείπνο των ηγετών των 27 σοσιαλιστικών κομμάτων (ε, βέβαια, μετά το ωραίο φαγοπότι, θα πρέπει να ειπωθούν και οι ...ανάλογες π@π@ριές!) πραγματοποιήθηκε συνάντηση των επικεφαλής των σοσιαλιστικών κομμάτων του νότου.

«Με τον Ιταλό, τον Ισπανό και τον Πορτογάλο συνάδελφο, μοιραζόμαστε κοινά προβλήματα και θέλουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες οι οποίες τείνουν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση», είπε ο κ. Βενιζέλος.

«Είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς τους λαούς της Ευρώπης, αλλά και υπευθυνότητας γιατί πρέπει να έχουμε πλήρη γνώση των Ευρωπαϊκών συσχετισμών οι οποίοι εξακολουθούν να είναι πάρα πολύ δύσκολοι και πρέπει να τους αλλάξουμε προς το καλύτερο», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΛΟΓΙΟΥ ΕΡΜΗ: Σα δε ντρέπονται κι αυτός (ο...Βαγγέλας) και οι άλλοι (σοσιαλ-ληστές)


 http://logioshermes.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...