ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

0 Όταν η καυτή λάβα συνάντησε τον ωκεανό

Παράτολμοι φωτογράφοι μας χαρίζουν εικόνες μοναδικής ομορφιάς

Ο 28χρονος Nick Selway και ο 35χρονος CJ Kale ρίσκαραν τη ζωή τους για να γίνουν οι πρώτοι άνθρωποι που θα φωτογραφίσουν την «εκρηκτική» στιγμή που η καυτή λάβα από το ηφαίστειο Kilauea της Χαβάης συναντά τη θάλασσα!

Η θερμοκρασία του νερού ήταν πάνω από 43,3 βαθμοί Κελσίου και οι δύο φωτογράφοι δε δίστασαν να πλησιάσουν σε απόσταση μερικών μέτρων.

Οι δυο τους «κυνήγησαν» τη λάβα από το ηφαίστειο Kilauea μέσω της περιοχής Kalapana της Χαβάης μέχρι τη στιγμή που έφτασε στον ωκεανό. Πέρασαν αρκετές ημέρες κατασκηνώνοντας πολύ κοντά στον κρατήρα.

Αποτέλεσμα οι πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες που βλέπετε παρακάτω! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...