ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

0 Το τρέιλερ του «Χόμπιτ»


Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012: ημερομηνία που θα πρέπει να σημειωθεί στην ατζέντα των θαυμαστών του «Αρχοντα των δαχτυλιδιών», της διασημότερης ίσως κινηματογραφικής τριλογίας στην ιστορία του σινεμά.

Είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας στις αίθουσες του πρώτου μέρους από το «Χόμπιτ», του ομώνυμου μυθιστορήματος του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στον Πίτερ Τζάκσον, σκηνοθέτη όλων των έως σήμερα ταινιών του «Άρχοντα» να επανέλθει στο αγαπημένο του «σύμπαν». Το κινηματογραφικό «Χόμπιτ», θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρη και ο πλήρης τίτλος του πρώτου είναι «The Hobbit: An Unexpected Journe». 

 

Η δράση της ταινίας τοποθετείται στη Μέση Γη, 60 χρόνια πριν από την ιστορία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» που ανήκει στις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της ιστορίας του κινηματογράφου. Η τριλογία δεν κέρδισε μόνον την αγάπη του κοινού αλλά και διακρίσεις. Συνολικώς οι τρεις ταινίες «μετρούν» 17 Οσκαρ και 13 ακόμα υποψηφιότητες, ενώ το 2004, η τρίτη ταινία, η «Επιστροφή του Βασιλιά», κέρδισε 11 αγαλματίδια σε όλες τις κατηγορίες που είχε προταθεί (ανάμεσά τους το καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας).

Οι δυο ταινίες «Χόμπιτ» ακολουθούν το ταξίδι του Μπίλμπο Μπάγκινς (Μάρτιν Φρίμαν), ο οποίος ξεκινά μια επική αποστολή, προκειμένου να απελευθερωθεί το χαμένο βασίλειο των Νάνων, Έρεμπορ, το οποίο έχει κατακτήσει εδώ και πολύ καιρό ο δράκος Σμάουγκ. Ο Γκάνταλφ ο Γκρίζος θα τον προσεγγίσει αιφνίδια και χάρη σε αυτόν, ο Μπίλμπο θα ενώσει τις δυνάμεις του με μια ομάδα 13 νάνων, με επικεφαλής τον θρυλικό πολεμιστή Θόριν Δρύασπις.

Εκτός από τον Μάρτιν Φρίμαν, στις ταινίες εμφανίζονται επίσης πρόσωπα γνωστά από την «τριλογία του δαχτυλιδιού». Ο Ίαν Μακ Κέλεν επιστρέφει στον ρόλο του Γκάνταλφ του Γκρίζου, η Κέιτ Μπλάνσετ στον ρόλο της Γκαλάντριελ, ο Άντι Σέρκις στον ρόλο του Γκόλουμ και ο Ελάιτζα Γουντ στον ρόλο του Φρόντο. Ο Τζέφρι Τόμας και ο Μάικ Μιζράχι συμπληρώνουν το καστ, στους ρόλους των Βασιλιάδων των Νάνων, Θορ και Θρέιν, αντιστοίχως.

Οι δύο ταινίες «Χόμπιτ» γυρίστηκαν σε ψηφιακό 3D, χρησιμοποιώντας οπτικοακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...