ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

0 Ο αντιΝεοταξίτης που έβρισε τον Παπούλια

Ο αντιΝεοταξίτης που έβρισε τον Παπούλια
Τον έβλεπα στο facebook και με φρίκαρε. Αναρτήσεις μίσους, αίματος, ρατσισμού, ανάμικτες με πίστη στο Χριστιανισμό και τα ελληνικά ιδεώδη, πασπαλισμένες με αμέτρητες θεωρίες συνωμοσίες που όλες –μα όλες- κατέληγαν στους Εβραίους. Κήρυγμα μπροστά στο οποίο ακόμη και η «επίσημη» Χρυσή Αυγή θα έπαιρνε κάποιες –ελάχιστες, ίσως- αποστάσεις.

Ήθελα να τον διαγράψω από φίλο, αλλά σκεφτόμουν ότι καλό είναι να έχω προσωπική αντίληψη για οτιδήποτε κυκλοφορεί στην ελληνική κοινωνία. Παραδόξως, δεν αντιδίκησε ποτέ μαζί μου, παρόλο που οι αναρτήσεις και τα άρθρα μου κινούνται στο άλλο άκρο από τις δικές του. Άσε δε που μου έκανε και like σε φωτογραφίες ή τραγούδια που ανέβαζα!


Μια μέρα του έστειλα μήνυμα, γράφοντάς του αυτό που σκεφτόμουν: ότι μου κάνει εντύπωση η τόση επιθετικότητά του και η ηπιότητά του απέναντί μου αν και δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο σύγκλισης. Του πρότεινα αν θέλει να τα πούμε από κοντά γιατί με ενδιαφέρει να γράψω κάτι για ένα άτομο με τόσο ακραίες θέσεις. Μου απάντησε αμέσως, μου θύμισε ότι γνωριζόμασταν από την εποχή που είχαμε συμπέσει σε κάποιο εργασιακό χώρο κι ότι επειδή με ξέρει και με θεωρεί cool άτομο δε θα με σχολίαζε ποτέ αρνητικά.


Βρεθήκαμε για καφέ. Παιδί της διπλανής πόρτας, 35 ετών, όχι μπρατσαράς. Δουλεύει σε μια εταιρεία ως πωλητής, ζει σε μια συνοικία της Θεσσαλονίκης, έχει μηχανή. Δεν κρύβει τις απόψεις του από κανέναν, ούτε από τους πελάτες του τα μάτια των οποίων προσπαθεί να ανοίξει, μιλώντας τους για την Νέα Τάξη. Μιλά ήσυχα και με απόλυτη βεβαιότητα παρόλο που τα λεγόμενά του ακούγονται εξωφρενικά.

«Εγώ έβρισα τον Παπούλια πέρσι στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν με πιάσανε σαν τα άλλα τα παλικάρια» είναι απ’ τις πρώτες κουβέντες που μου λέει. «Δυο μέρες πριν την παρέλαση πήραμε τον τηλεβόα και πήγαμε να διαμαρτυρηθούμε γιατί άλλα μας λένε κι άλλα κρύβονται πίσω απ’ αυτά που συμβαίνουν. Ξέρουμε ότι αυτοί είναι γνώστες του τι γίνεται, ξέρουμε ποια είναι τα αφεντικά τους και πού δίνουν λόγο. Είναι μασόνοι καταρχάς όλοι αυτοί, έχουν σπουδάσει στο εξωτερικό, τους έχουν στείλει εδώ σε θέσεις κι έχουν αποστολή. Αυτές οι θέσεις είναι με αντάλλαγμα, πρέπει να δίνεις λόγο, να επιστρέψεις αυτή τη βοήθεια που σε δώσανε για ν’ ανέβεις, για να πάρεις τα πτυχία, να γίνεις διδάκτορας στα Πανεπιστήμια. Ο Παπούλιας πήγε εκεί, ξέρουμε όλοι ότι τα τάγματα τα μασονικά εδρεύουν στη Βαυαρία, εκεί ιδρύθηκαν πριν 300-400 χρόνια, από κει ήρθαν όλοι αυτοί, δεν είναι τυχαίο ότι όλοι αυτοί με τη Γερμανία έχουν πάρε δώσε κι ότι φοβούνται τη Siemens. Εν τάξει, κάποιοι έχουν και με Αμερικές πάρε δώσε, αυτά είναι όλα συνδεόμενα. Τα είπαμε χύμα στον Παπούλια και γι αυτό δάκρυσε.»

Ο Χ. τα έχει μάθει όλα αυτά «απ’ το διαδίκτυο. Όλα υπάρχουν στο διαδίκτυο. Απλά το χρησιμοποιείς για τραγούδια ή άμα θες ψάχνεις ειδήσεις. Βασικά με παραξενεύαν πράγματα που συνέβαιναν. Πέντε χρόνια τώρα, από πριν την κρίση, ψάχνω. Απλά ήξερα κάποια πράγματα μέσω της θρησκείας, επειδή πιστεύω, ήξερα ότι θα γίνουν. Με παραξένευαν κάποια πράγματα, οι διώξεις για τις ταυτότητες, η σπουδή τους να γίνουν αυτά… Άρχισα να τα ψάχνω στο ίντερνετ κι είδα ότι όλα ισχύουν. Οι Δίδυμοι Πύργοι, ας πούμε. Τι, έτσι πήγαν και χτυπήσαν την Αμερική πέντε Άραβες; Άμα ψάξεις το ίντερνετ θα τα βρεις, υπάρχουν όλες οι αποδείξεις. Για να επιβάλλουν μ’ αυτό το πρόσχημα κυρώσεις, να μην τολμάν οι πολίτες να ζητούν δικαιώματα, κι έτσι μας έχουν φέρει σ’ ένα σημείο που θέλουν αυτοί. Σκοπός είναι ο έλεγχος. Και με την οικονομία. Μέσω της οικονομίας θέλουν να ελέγξουν τα κράτη.»

Έχει εδραιωμένη άποψη για όλα: 


Για την Ευρώπη που αλλιώς ξεκίνησε και κατέληξε δυνάστης μας.
Για την Ελλάδα που την κάνανε χωματερή λαθρομεταναστών. 
Για το κυνήγι του Ελληνισμού επειδή είμαστε Χριστιανοί κι οι Σιωνιστές κυνηγούν το Χριστιανισμό γιατί είναι εμπόδιο γι αυτούς. 
Για μας τους Χριστιανούς που πέσαμε στον υλισμό και χάσαμε έδαφος. 
Για τον Ανδρέα Παπανδρέου που δεν ήρθε τυχαία στην Ελλάδα, αλλά τον έστειλε ο Ροκφέλερ. 
Για το τάγμα των Ιλλουμινάτι στη Βαυαρία που εδώ και 300 χρόνια προωθούν την παγκόσμια διακυβέρνηση επειδή πιστεύουν στον τέκτονα του Σύμπαντος που είναι ο Εωσφόρος. 
Για την Κάρτα του Πολίτη που πρέπει να ξυπνήσει ο κόσμος για να καταλάβει γιατί δεν πρέπει να επιβληθεί. 
Για τις Τράπεζες που ανήκουν στους Ρότσιλντ και τους Ροκφέλερ
Για τον Χριστόδουλο που τον έφαγαν γιατί ήταν αγκάθι στα σχέδιά τους. 
Για τους εχθρούς που έχουν εφεύρει γύρω από την Ελλάδα, Σκόπια, UCK κλπ. 
Για τους θρησκευτικούς διωγμούς που είναι σε όλο τον κόσμο και κανείς δε μιλά γι αυτούς. 
Για τους μουσουλμάνους που μεταξύ τους κάνουν ιστορίες και τα ρίχνουν στους χριστιανούς. 
Για τον κομμουνισμό για τον οποίο μίλησε κι ο Γέροντας Παίσιος και τον Μαρξ και τον Μπεναρόγια που ήταν Εβραίοι. 
Για τους Ιλλουμινάτι που ίδρυσαν τον κομμουνισμό και τον καπιταλισμό και θα φτιάξουν την Νέα Τάξη. 
Για τον Χίτλερ που είχε μάνα Εβραία, ήταν σιωνιστής και χτύπησε επιλεκτικά τους Εβραίους για να παν να οικοδομήσουν το κράτος του Ισραήλ
Για τους ίδιους τους Εβραίους που συνεργάστηκαν με τους ναζιστές για να καθαρίσουν κι οι ίδιοι τη φυλή τους με πρωτεργάτη τον Ρότσιλντ. 
Για τους Αμερικανούς που έχουν τεχνολογία της NASA που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν ολογράμματα για να περνάν μηνύματα στους λαούς. 
Για την αλήθεια που είναι δύσκολη η ανακάλυψή της γιατί την έχουν κάνει πολύ μπερδεμένη. 
Για την πλύση εγκεφάλου που μας κάνουν με τους εξωγήινους και το Χόλιγουντ που την προωθεί. 
Για τα όπλα με τους τεχνητούς σεισμούς, τον έλεγχο του καιρού και τους ψεκασμούς που τους γράφει και το Ευαγγέλιο. 
Για τον Κέννεντι που είχε μιλήσει εναντίον των Ιλλουμινάτι, είχε πει ότι αυτοί ίδρυσαν τον ΟΗΕ και γι αυτό τον σκότωσαν. 
Για τον Πούτιν που έχει ξεχρεώσει τη χώρα του. 
Για το Σαμαρά που είναι γνωστό ότι είναι μασόνος
Για τον Μπενάκη που ήταν μασόνος και την Πηνελόπη Δέλτα που ήταν άθεη κι αντίχριστη. 
Για τον Μητσοτάκη που είναι γνωστό ότι έχει εβραϊκή καταγωγή. 
Για τον Βενιζέλο που είναι σίγουρα μασόνος και πηγαίνει στις εβραϊκές συναγωγές. 
Για τον Τσίπρα που έχει αβάντα απ’ τους Αμερικανούς για να διαλύσει το ευρώ κι όλοι θα πάμε στο τέλος μαζί του επειδή έχουμε αγανακτήσει απ’ τους άλλους. 
Για το παγκόσμιο νόμισμα που θα εμφανιστεί μετά ως έτοιμη λύση.

Τον ρώτησα αν θα χρησιμοποιούσε άλλου είδους βία εκτός απ’ τη λεκτική. «Όχι, δεν νομίζω. Ο Χριστιανισμός δεν προάγει τη βία. Εμείς οι Χριστιανοί πάντα διωκόμαστε. Ούτε ο Ελληνισμός προάγει βία, πάντα αμυνόμασταν, μόνο ο Μέγας Αλέξανδρος έκανε πόλεμο σε άλλο κράτος, εκείνος ήταν προάγγελος του Χριστιανισμού. Όσο για τον Παπούλια, και το Σύνταγμα προβλέπει ν αντιδράμε, άσε που αυτοί οι προδότες το έχουν κάνει κουρελόχαρτο

Τη Χρυσή Αυγή την ψήφισε δυο φορές αλλά στέκεται κριτικά απέναντί της. «Αναλώνονται να κυνηγούν τους μετανάστες αντί να ασχολούνται με τα ουσιαστικά. Τους τα είπα και με διέγραψαν απ’ το facebook. Έχω πάει στα γραφεία τους, εντάξει… Κάποιοι έχουν ναζιστικές αντιλήψεις, ξέρουμε ότι κάποια παιδάκια θαμπώνονται απ’ αυτά και στρατολογούνται.

Για έναν, όμως, έχει να πει ένα καλό λόγο. «Μ’ αρέσει που ο Καμμένος μίλησε για μασονείες και στοές. Είναι κι αυτός αμφιλεγόμενος, αλλά τον θεωρώ τον καλύτερο απ’ όλους. Και να σου πω και κάτι; Αυτός είναι ο πιο αποκλεισμένος απ’ το σύστημα, όχι η Χρυσή Αυγή…»


Χριστίνα Ταχιάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...