ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

0 Ανανεώστε το σπίτι σας με 7 απλές κινήσεις

Ανανεώστε το σπίτι σας με 7 απλές κινήσεις
Όταν η ζωή, η δουλειά και το παιχνίδι γίνονται μέσα σε ένα μικρό διαμέρισμα, το αποτέλεσμα είναι σίγουρα χαοτικό. Αν, από την άλλη, έχετε το μικρόβιο της οργάνωσης μέσα σας, μπορείτε να κάνετε θαύματα στον μικρό χώρο σας.
Παρακάτω θα βρείτε μερικές μικρές ιδέες για… ευρύχωρα αποτελέσματα:
1. Οι καναπέδες χωρίς μπράτσα και τα σκαμπό δίνουν μια αίσθηση ελευθερίας σε έναν μικρό χώρο. Αν μάλιστα προσδιορίσετε τον χώρο περισσότερο με ένα χαλί και μικρά coffee tables, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και παιχνιδιάρικο.

2. Πολλά μικρά διαμερίσματα έχουν κάποιες «άχρηστες» γωνίες. Μη τις παραμελείτε. Μπορείτε εκεί να δημιουργήσετε έναν διακριτικό χώρο γραφείου.

3. Φτιάξτε το δικό σας coffee table. Βάλτε δύο ottomans μαζί και τοποθετήστε ένα τζάμι πάνω τους. Αν μάλιστα τα ottomans μπορούν να λειτουργήσουν και σαν αποθηκευτικοί χώροι, ακόμη καλύτερα.

4. Μη φοβάστε τα μαξιλάρια. Σε μικρά σαλόνια και καθιστικά, είναι μια πολύ καλή λύση για την παρέα. Προμηθευτείτε και μερικά στρογγυλά μπαμπού σκαμπό, στολίστε τα με μαλακά μαξιλαράκια και χρησιμοποιήστε τα όταν έχετε κόσμο στο σπίτι, ενώ όταν είστε μόνοι τα μαζεύετε, εξοικονομώντας αρκετά τετραγωνικά.

5. Η μικρή κουζίνα είναι σίγουρο ότι θα έχει ελεύθερους τοίχους προς εκμετάλλευση. Κρεμάστε τα κουζινικά σας με ειδικά μεταλλικά γαντζάκια. Σιγουρευτείτε ότι οι γάντζοι είναι αντοχής.

6. Δημιουργήστε αποθηκευτικούς χώρους: κάτω από το γραφείο τοποθετήστε χάρτινα συρτάρια που μπορείτε να βρείτε παντού – από τα super market μέχρι τα βιβλιοπωλεία -, βεβαιωθείτε ότι τα ράφια της βιβλιοθήκης είναι σωστά τακτοποιημένα. Μη στοιβάζετε τα πάντα εκεί. Αφήστε κενά ανάμεσα σε βιβλία και αντικείμενα με διακοσμητικά διαχωριστικά. Έτσι δημιουργείται η ψευδαίσθηση ευρυχωρίας.

7. Αφήστε το φως να μπει μέσα. Τέρμα στα μουντά χρώματα στις κουρτίνες: το πορτοκαλί, το κίτρινο, το ανοιχτό πράσινο, τα ριγέ φτιάχνουν τη διάθεση, ανανεώνουν τον χώρο και υπάρχουν παντού σε προσιτές τιμές. Όσο περισσότερο φως μπαίνει στο μικρό δωμάτιο, τόσο μεγαλύτερο φαίνεται.
Πηγή: nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...