ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

0 Έμεινε έγκυος στα 5 της χρόνια – Ιατρικό Μυστήριο

Σήμερα είναι 78 χρονών και ζει σε ένα χωριό στο Περού, ψηλά στις Άνδεις. Αποφεύγει να μιλήσει στους δημοσιογράφους και να δώσει έστω και μια μικρή συνέντευξη. Η Lina Medina, έχει καταγραφεί στην παγκόσμια ιατρική ιστορία, σαν η μικρότερη μητέρα που υπήρξε ποτέ. Γέννησε το πρώτο της παιδί όταν εκείνη ήταν 5 χρονών.

Αυτό που συνέβη στη κοπέλα από το Περού, δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ.

Στα 3 της, έβλεπε το στήθος της να αναπτύσσεται σαν να ήταν έφηβη και ένα χρόνο αργότερα είχε στήθος φυσιολογικής γυναίκας.

Την ίδια χρονιά της ήρθε και περίοδος.

Οι γονείς, οι συγγενείς, και ο περίγυρος του χωριού, δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν.


Δεν πρέπει να είχε κλείσει καλά καλά τα 5 χρόνια, όταν η κοιλιά της άρχιζε να φουσκώνει.

Οι «σαμάνοι» του χωριού την εξέτασαν και κανένα γιατροσόφι τους δεν κατάφερε να μειώσει τον όγκο της κοιλιάς της.

«Έχει ένα όγκο στην κοιλιά, σατανικό, που δεν μπορούμε να κάνουμε καλά» είπαν στον πατέρα της «Πάρ’την και πήγαινε την στο νοσοκομείο της πόλης. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο»


Ο πατέρας της με δισταγμό, ξεκίνησε ένα πρωί αξημέρωτα, και με τα πόδια και αφού διέσχισε τα περάσματα των Άνδεων την πήγε στο νοσοκομείο της κοντινότερης πόλης, στο Πίσκο.

Βρισκόμαστε ήδη στο 1939.

Ο Γιατρός Geraldo Lozada, εξέτασε την μικρή και τα έχασε. Ήταν έγκυος, και μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Έμπαινε στον 8ο μήνα της.

Τελικά η μικρή γέννησε ένα αγοράκι, και μάλιστα με καισαρική, αλλά ο δρ Lozada,ενημέρωσε την αστυνομία για το περιστατικό.

Ο πατέρας συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακοποίηση και βιασμό της ίδιας του της κόρης.


Το αγοράκι ονομάστηκε Geraldo και νονός του ήταν ο γιατρός που ξεγέννησε τη μάνα του.

Ο παππούς του Geraldo, στο δικαστήριο αθωώθηκε επειδή δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία για την πράξη του. Η Lina παντρεύτηκε όταν ήταν 20. Ποτέ ακόμη και σήμερα δεν αποκάλυψε τον πατέρα του παιδιού της.

Ο Geraldo, πέθανε όταν ήταν 40 χρονών από μια ασθένεια του μυελού των οστών.

Η Lina σήμερα ζει με τον δεύτερο της σύζυγο στο χωριό της στις Άνδεις.


Μετά τη γέννα της έγινε αντικείμενο επιστημονικής μελέτης από διάφορα πανεπιστήμια.

Ο δρ Edmundo Escobel της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Λίμα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι από μια ορμονική διαταραχή, η Lina, άρχισε να γίνεται γυναίκα από όταν ήταν μόλις 8 μηνών.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

http://ta-xeirotera.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...