ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

0 Οι σταφίδες έχουν τα ίδια αποτελέσματα με τις μπάρες ενέργειας

Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα για την κατανάλωσή τους

Οι ταπεινές κατά πολλούς σταφίδες έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με τις καλά μελετημένες energy bars. Σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου California-Davis η κατανάλωση σταφίδας δίνει την ίδια ώθηση στην προπόνηση των αθλητών όπως και οι γνωστές μπάρες ενέργειας και είναι και απολύτως φυσικές.

Η ερευνητική ομάδα έκανε τυχαίες δοκιμές σε δρομείς, χωρίζοντάς τους σε 3 κατηγορίες, μια ομάδα κατανάλωνε σταφίδες, μια άλλη energy bars και μια τρίτη νερό. Οι δύο πρώτες ομάδες αθλητών, εντόπισαν οι ερευνητές, ήταν κατά 1 λεπτό πιο γρήγορες σε σχέση με την τρίτη ομάδα.

Οι σταφίδες είναι ένα φυσικό δυναμωτικό καθώς εκτός από ενέργεια προσφέρει στον οργανισμό κάλιο και σίδηρο, δεν έχουν πρόσθετα ζάχαρης, γεύσης και χρώματος, επίσης είναι ένα εξαιρετικά φθηνό φρούτο και συμπλήρωμα διατροφής για όσους αθλούνται.

Πηγή: cosmedic.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...