ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

0 Ολυμπιονίκες είναι οι νέοι επιστήμονες της Ελλάδας

Στη 6η Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής η ελληνική αποστολή κατέκτησε τρία μετάλλια.
Μπορεί η Ελλάδα προ ημερών να αναδείχθηκε για πρώτη φορά πρωταθλητής Ευρώπης στην ανεργία των νέων, ηλικίας 15 έως 24 ετών, με 52,8% -μια θλιβερή πρωτιά, βεβαίως, που βαραίνει τους ηλικιωμένους αυτής της χώρας-, αλλά οι νέοι μας επιστήμες διακρίνονται παγκοσμίως.
Η ελληνική αποστολή απέσπασε ένα ασημένιο και δυο χάλκινα μετάλλια στην 6η Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς απέσπασε ακόμη 13 μετάλλια σε διεθνείς μαθητικούς διαγωνισμούς.
Ειδικότερα, στην 53η Διεθνή Μαθητική Ολυμπιάδα που διεξήχθη στην Αργεντινή, η ελληνική αποστολή απέσπασε ένα χρυσό, ένα αργυρό και τρία χάλκινα μετάλλια.
Μεγάλη συγκομιδή μεταλλίων είχε η Ελλάδα και στην 6η Μαθητική Ολυμπιάδα Φοιτητών των Πανεπιστημίων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε στη Βουλγαρία. Η χώρα μας απέσπασε δύο χρυσά, πέντε ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...