ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

0 Και τα πτηνά αφήνουν μουστάκι!

Φωτογραφίες από ένα εντυπωσιακό είδος γλάρου

Αυτό το κομψό πτηνό απαθανάτισε η φωτογράφος Kathryn Lisko σε έναν ζωολογικό κήπο του Γουισκόνσιν των ΗΠΑ. Ανήκει στην οικογένεια των γλάρων και ονομάζεται Larosterna inca (ποταμόγλαρος).

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του δεν είναι άλλο από το… μουστάκι του. Μάλιστα, σε συνδυασμό με το κίτρινο χρώμα στα άκρα του κόκκινου ράμφους του, το συγκεκριμένο πτηνό μοιάζει με πίνακα του Νταλί - ή και με τον ίδιο τον Νταλί!

«Επισκέπτομαι τον ζωολογικό κήπο πολύ συχνά, αλλά δεν είχα ξαναδεί το συγκεκριμένο πτηνό. Πρόκειται για ένα αρκετά δαμασμένο είδος, καθώς δεν φοβάται τον άνθρωπο. Τα πλησίαζα και αντί να φεύγουν με πλησίαζαν», δήλωσε η φωτογράφος.
http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...