ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

0 Τα «φωτεινά» κύματα της Καλιφόρνια

Perierga.gr - Τα «φωτεινά» κύματα της Καλιφόρνια
Τα μεσάνυχτα, όλα τριγύρω ήταν σκοτεινά, αλλά κάθε φορά που έσκαγε το κύμα στη διάσημη παραλία για σερφ, μια απόκοσμη γαλάζια λάμψη φώτιζε το νερό του Ειρηνικού Ωκεανού.
Ο Steve Skinner επισκέφθηκε τη παραλία για να απαθανατίσει το απίστευτο φυσικό φαινόμενο, το οποίο προκαλείται από την μεγάλη συσσώρευση φυκιών που αναπτύσσονται στη θάλασσα της Καλιφόρνια.

Αν και το θέαμα είναι εντυπωσιακό, η τεράστια άνθιση φυκιών στο βυθό είναι ιδιαίτερα επιβλαβής για τους υπόλοιπους ζωντανούς οργανισμούς, καθώς μειώνεται σημαντικά το οξυγόνο για τα φυτά και τα ψάρια.

«Πρόκειται για ένα δημοφιλές φυσικό φαινόμενο, το οποίο επιθυμεί να δει από κοντά αρκετός κόσμος. Τράβαγα φωτογραφίες για περισσότερο από μια ώρα. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό», δήλωσε ο 43χρονος φωτογράφος.



Perierga.gr - Τα «φωτεινά» κύματα της Καλιφόρνια
Perierga.gr - Τα «φωτεινά» κύματα της Καλιφόρνια
Perierga.gr - Τα «φωτεινά» κύματα της Καλιφόρνια
πηγή: newsbeast.gr

http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...