ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

0 Η Κίνα σε αριθμούςΗ Κίνα σε αριθμούςΤο μεγαλύτερο σε πληθυσμό κράτος του πλανήτη με περισσότερους από 1,3 δισ. κατοίκους είναι ταυτόχρονα και το πιο αναπτυσσόμενο σε διάφορους τομείς. Λένε ότι οι αριθμοί δε λένε πάντα την αλήθεια αλλά στην περίπτωση της Κίνας είναι εντυπωσιακοί. Ας δούμε μερικά δεδομένα:

Έχει το μεγαλύτερο εργατικό δυναμικό με 780 εκ. ανθρώπους. Το 2009 παρήγαγε: 68 εκ τηλεοράσεις LCD, 620 εκ. κινητά τηλέφωνα, 60 εκ. ψυγεία.

Έχει 300 εκ. αγρότες και παράγει το 26% της παγκόσμιας παραγωγής ρυζιού. Το ρύζι καλύπτει το 1/4 των ενεργειακών αναγκών των Κινέζων ενώ στις ΗΠΑ συνεισφέρει κατά μόνο 2%!Έχει 3,4 εκ. στρατιώτες (και 1,2 εκ. εφέδρους) συγκροτώντας μακράν το μεγαλύτερο στρατό που συνοδεύεται από 7500 άρματα μάχης και πάνω από 2000 πολεμικά αεροσκάφη!
Στην Κίνα γίνονται κάθε χρόνο περισσότερες εκτελέσεις εγκληματιών από όλο τον υπόλοιπο κόσμο μαζί. Ακόμη κι η φοροδιαφυγή ή η διαφθορά είναι αδικήματα που επισείουν τη θανατική ποινή. Το 2009 εκτελέστηκαν περίπου 5000 άτομα, το 10% των οποίων για μη βίαια αδικήματα.
Η κινεζική μαφία εκτιμάται ότι αριθμεί 250.000 μέλη, όταν η διάσημη Cosa Nostra έχει μόνο 4.000!
Perierga.gr - Η Κίνα σε αριθμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...