ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

0 ΙΟΝΙΟ Χταπόδι κόλλησε στα γεννητικά όργανα δελφινιού!

Ένα δελφίνι σε τρομερά… άβολη θέση είχε την ευκαιρία να απαθανατίσει ο ο Ζοάν Γκονσάλβο, υπεύθυνος του ερευνητικού προγράμματος Ionian Dolphin Project.

Το παράξενο περιστατικό διαδραματίστηκε στα ανοιχτά της Λευκάδας στα νερά του Αμβρακικού, όπου το δελφίνι εθεάθη να κολυμπάει με ένα χταπόδι κολλημένο πάνω του.

Οι ερευνητές εικάζουν ότι το δελφίνι εντόπισε το χταπόδι και προσπάθησε να το φάει αλλά το χταπόδι αντιστάθηκε και κατάφερε να αγκιστρωθεί σε ένα ασφαλές για αυτό σημείο του σώματος του δελφινιού για να γλιτώσει!












http://www.to-periptero.com/2012/06/blog-post_530.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...