ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

0 Κύριε ο μπαμπάς μου αυτοκτόνησε με το ευρώ. Γιατί κύριε, γιατί;

Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος για κανέναν. Πόσο μάλλον για τον Κομανέντση και την αργόσχολη παρέα του εκεί στη Συγγρού. Το βίντεο με τα παιδιά και τον δάσκαλο -παλιός φίλος από την εποχή του clubbing στην παραλιακή- δεν είναι παρά ο κίτρινος πυρετός της απόγνωσης που έχει καταλάβει τα στελέχη της ΝΔ. Το συγκεκριμένο spot τις προσεχείς μέρες θα γίνει ο περίγελος των social media και ένα τσουνάμι από παραλλαγές του θα βουλιάξουν το διαδίκτυο. Το συγκεκριμένο spot είναι ένα κήρυγμα μίσους κατά του ευρώ παραγωγή ενός ξεπερασμένου παλαιοδεξιού εγκεφάλου.

Καθώς το παρακολουθούσα σκεφτόμουν τα... παιδάκια που λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, τα παιδάκια που έχασαν τον μπαμπά τους που αυτοκτόνησε-πριν μερικές ώρες ένας επιχειρηματίας από την Κεφαλονιά, πατέρας 4 παιδιών-παρότι βρισκόμαστε ακόμη στο ευρώ.

Καθώς το παρακολουθούσα «έβλεπα» στο πρόσωπο του δασκάλου τον Μιχάλη Χριστοφοράκο και από κάτω μαθητές την Ντόρα, τον Αλογοσκούφη, τον Λιάπη, τον Πέτρο Δούκα, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Μάκη Βορίδη, τον Κώστα Πλεύρη και λοιπούς τεχνοκράτες της ΝΔ.

Μα πιο πολύ απ΄όλα, στα πρόσωπα των παιδιών έβλεπα τα χιλιάδες εκείνα Ελληνόπουλα -κάποια από αυτά είδαν το άψυχο σώμα των γονιών τους να αιωρείται στο κενό- που οι γονείς τους οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία. Και αυτά τα πρόσωπα θα θυμάμαι κάθε φορά που θα εμφανίζεται μπροστά μου η κίτρινη αυτή διαφήμιση.
Εκδικηθείτε τους...
γράφει ο Βασίλης Μπόνιος

http://apneagr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...