ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

0 Ο Λαβύρινθος στην Κρήτη

Ο Λαβύρινθος στην Κρήτη;

Στην Αστερουσία λένε ότι έχει βρεθεί προ πολλού ο Λαβύρινθος. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες γεροντότερων (οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν από τους Γερμανούς κατακτητές) μετέφεραν στον «Λαβυρινθο» μέσα σε μια αίθουσα ρουχισμό που έφτανε να ντύσει 50.000 άτομα.  
Οι Γερμανοί γενικά το χρησιμοποιούσαν ως αποθήκη πολεμικού υλικού , οι όποιοι κατά την αναχώρησή τους τον ανατίναξαν για να μην πέσει στα χέρια των σύμμαχων το υλικό τους , κρύβοντας κάτω από τόννους χώματος τα μυστικά του .
Χάρτης του λαβύρινθου όπως το σχεδίασαν Γάλλοι σπηλαιολόγοι και έχει μήκος 12,5 χιλιόμετρα
Το 1850 φτιάχτηκε ο χάρτης από Γάλλους σπηλαιολόγους. Το μήκος του «Λαβυρινθου» είναι 12,5 χιλιόμετρα και καταλαμβάνει συνολική έκταση 12 χιλιάδες στρέμματα.
από το Περιοδικό Αναζήτηση

http://afipnisoy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...