ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

0 Το πάρκο που χάνεται το καλοκαίρι

Στους πρόποδες της οροσειράς Hochschwab στην Αυστρία κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα ένα πολύ σπάνιο και ιδιαιτέρως εντυπωσιακό φαινόμενο. Μια από τις πιο όμορφες διαδρομές πεζοπορίας μετατρέπεται σε μια λίμνη βάθους 10 μέτρων.

Τους κρύους χειμωνιάτικους μήνες το πάρκο επισκέπτονται πολλοί πεζοπόροι, που θέλουν να ξεφύγουν από το αστικό περιβάλλον.

Με την άνοδο της θερμοκρασίας όμως το καλοκαίρι, λιώνουν τα χιόνια και οι πάγοι που καλύπτουν τις βουνοκορφές και το πάρκο βυθίζεται!

Το βάθος του νερού αγγίζει από τα 1-2 μέτρα φτάνει τα 10 και πλέον οι πεζοπόροι δίνουν τη θέση τους σε δύτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...