ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

2 Το παραμύθι πως πρόκειται για “παιδιά του λαού… εργαζόμενους” έχει τελειώσει!

2 σχόλια:

 1. αισχος γιαυτο που γραψατε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το αντιγράψαμε. Και το κάναμε αυτό γιατί συμφωνούμε.

   Τα ΜΑΤ είναι συνένοχοι με τους πολιτικούς. Κανείς δεν ξεχνάει την εξευτελιστική άσκηση βίας απέναντι στον λαό, ειδικά όταν περνούσε το μεσοπρόθεσμο.
   Ντροπή στα ΜΑΤ.

   Αυτούς τους αστυνόμους που έδωσαν και την ψυχή τους για να ψηφισθούν τα μνημόνια σκοτώνοντας στο ξύλο τον Έλληνα, τους έχει γράψει ήδη η ιστορία με μαύρα γράμματα δίπλα από τα ονόματα των πολιτικών.

   Δεν είναι αίσχος φυσικά αυτό που αντιγράφουμε, είναι η αλήθεια. Και μόνο με χλευασμό και ειρωνεία μπορούμε να τους πολεμήσουμε, όσο αυτοί κρατάνε τα χημικά.

   Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...