ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

0 Οι καλύτερες τοποθεσίες για καταδύσεις

Σκουριασμένα κουφάρια πλοίων στο βυθό της θάλασσας, κοραλλιογενείς ύφαλοι και θαλάσσιοι οργανισμοί υπό εξαφάνιση είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι οι λάτρεις των καταδύσεων.
Επειδή όμως βυθός με βυθό διαφέρει, σας παραθέτουμε τις ιδανικές τοποθεσίες σε περίπτωση που θελήσετε να ασχοληθείτε με το συγκεκριμένο χόμπι.
Αζόρες
Perierga.gr - Οι καλύτερες τοποθεσίες για καταδύσεις
Τα εννέα μικροσκοπικά ηφαιστειογενή νησιά που απαρτίζουν τις Αζόρες, περιβάλλονται από νερά στα οποία συναντά κανείς τα σπανιότερα είδη ψαριών. Φάλαινες και δελφίνια είναι από τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής ενώ άλλα θηλαστικά περνούν από την περιοχή ενώ μεταναστεύουν...


Κροατία
Perierga.gr - Οι καλύτερες τοποθεσίες για καταδύσεις
Η απαράμιλλη φυσική ομορφιά συνδυάζεται με τους πολιτιστικούς θησαυρούς της χώρας, καθώς στο βυθό της Αδριατικής φιλοξενούνται κουφάρια πλοίων από ποικίλες ιστορικές περιόδους που χρονολογούνται ακόμη και στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, γεγονός που συναρπάζει ιδιαίτερα τους δύτες.
Μάλτα
Perierga.gr - Οι καλύτερες τοποθεσίες για καταδύσεις
Αρκετά ναυάγια μπορεί να θαυμάσει κανείς και στο αρχιπέλαγος της Μάλτας. Η καθαρότητα του νερού, η απουσία ρευμάτων και οι θεαματικές σπηλιές καθιστούν τη Μάλτα έναν δημοφιλή προορισμό για καταδύσεις.
Φιλιππίνες
Perierga.gr - Οι καλύτερες τοποθεσίες για καταδύσεις
Μια από τις καλύτερες τοποθεσίες για καταδύσεις της Ασίας είναι και οι Φιλιππίνες που απαρτίζονται από περισσότερα από 7.000 νησιά. Προσφέρουν τη μεγαλύτερη βιοποικιλότητα του πλανήτη και φιλοξενούν μεγάλη ποικιλία από θαλάσσια πλάσματα είτε πρόκειται για βατραχόψαρα είτε για φάλαινες – καρχαρίες και χελώνες.
Καραϊβική
Perierga.gr - Οι καλύτερες τοποθεσίες για καταδύσεις
Η Καραϊβική προσφέρει αναμφίβολα μια αξέχαστη εμπειρία στους λάτρεις των καταδύσεων.
Είτε πρόκειται για τις Μπαχάμες όπου μαζί με τις ισπανικές γαλέρες συναντά κανείς καρχαρίες τίγρεις, είτε πρόκειται για το Cozumel, το μεγαλύτερο κατοικήσιμο νησί του Μεξικό που φημίζεται για τον πλούτο του βυθού καθώς και τις υποβρύχιες σπηλιές.
Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το αρχιπέλαγος της Κούβας όπου συναντά κανείς ό,τι έχει διασωθεί από τα πλοία που χρησιμοποιήθηκαν στον ισπανο –αμερικανικό πόλεμο, καθώς και τα νησιά Κέυμαν όπου τα νερά είναι τόσο κρυστάλλινα που επιτρέπουν στους δύτες να βλέπουν πεντακάθαρα ακόμη και σε σαράντα μέτρα απόσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...