ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

0 Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΑΣ


Νοώντας την ψυχή του ό άνθρωπος, αναγνωρίζει την Ιδέα του εαυτού του,και κατ΄ επέκταση την ουσία τού Σύμπαντος. 

Απερίφραστα μπορούν να λένε αυτοί πού βρίσκονται κάτω από την ατλάντια εξουσία πώς την ανθρωπότητα την έχει κάτω από τον έλεγχό της ένας Παγκόσμιος εξουσιαστής . Όμως , αυτός πού πάντα ήταν ατίθασος νούς απέναντι σε παντός είδους εξουσιαστές ήταν ο Έλληνας...


Κατά καιρούς , σύμφωνα με πολλά ακούσματα που έχουν διαρρεύσει, έχει αποκαλυφθεί από τις μυστικές στοές πώς, στέλνετε ένας παγκόσμιος εκπαιδευτής στον κόσμο μας, για να κατευθύνει τα πράγματα της ανθρώπινης πορείας και των κοινωνιών.
Σύμφωνα με τις μυστικές παραδόσεις, πρίν από 150000 χρόνια, όταν την Αίγυπτο εξουσίαζαν οι Άτλαντες, έχτισαν τις πυραμίδες, θέσπισαν τα ιερατεία και τις θρησκείες , και καθιέρωσαν τα μυστήρια της εσωτερικής γνώσης.
Όμως , πολλά γεγονότα προηγήθηκαν μέχρι το 40000 π.Χ. πού ήρθε ο αναμενόμενος παγκόσμιος εκπαιδευτής όπως θέλουν να τον λένε, ο Θώθ .
Όπως είδαμε και πιο πάνω, οι θρησκείες λένε έχουν δοθεί κατά καιρούς από τον βασιλιά του κόσμου με σκοπό την καθοδήγηση της ανθρωπότητας. Διέδωσαν τα Μυστήρια που γνώριζαν μόνο οι Μεγάλοι Δάσκαλοι και Ιερείς των θρησκειών και που πάντα διακρίνονται σε εσωτερικά και εξωτερικά μυστήρια.
Τα εσωτερικά ήταν πάντα κρυφά από τον λαό, δηλαδή το αμύητο πλήθος, γιατί μέσα εκεί διατηρούσαν την αληθινή ιστορία του πλανητικού συστήματος και των ανθρώπων. Άλλωστε, εκτός ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ικανοί να κατανοήσουν την αληθινή τους προέλευση, πιθανών και κάποιες φιλές να υποστούν σόκ από κάποιες αποκαλύψεις για αυτούς.
Πέρα όμως όλων αυτών, δεν έπαυε και δεν παύει να αποτελεί δύναμη η κατοχή των μυστικών της ανθρωπότητας από τους λίγους.
Μάλιστα , συχνά είχαν και μυστικό τρόπο συνεννόησης, όπως αυτός που οι ιερείς της Αιγύπτου, μύστες αυτών των μυστηρίων ήταν οι μόνοι που κατείχαν την ιερογλυφική γλώσσα, ένα είδος γραφής και τρόπου ομιλίας της ιερής τάξης που ο λαός δεν κατανοούσε. Σήμερα αυτό το σύστημα των μυστικών το βρίσκουμε στις μασονικές και παρόμοιου τύπου στοές.
Οι ιερείς των μυστηρίων ήταν μια κληρονομική ιεραρχία από πατέρα σε υιό . Με τον τρόπο αυτό κληρονομούνται οι γνώσεις και η δύναμη .
Τον παγκόσμιο εκπαιδευτή λοιπόν , τον Θώθ , λένε ότι οι Έλληνες ονόμασαν Ερμή αργότερα.
Και τον κατατάσσουν ανάμεσα στους εκ Ατλαντικής προέλευσης, από την πλευρά της μητέρας του της Μαίας πού ήταν κόρη του Άτλαντα, Πλειάδα. Όμως δεν έπαυε να είναι και γιός του Δία.
Με σύμβολο του το Κηρύκειο , έχοντας σε συμβολική μορφή αποτυπωμένο τον εγκέφαλο με την σπονδυλική στήλη, υπονοεί την κυριαρχία επί των κατωτέρων δυνάμεων.
Από την πλευρά του Έλληνα Ερμή βλέπουμε να μεταφράζετε αυτό σε ισχυροποίηση της Θέλησης.
Από την Ατλάντεια μεριά όμως γίνετε σύμβολο εξουσίας επί των άλλων.
Η ιερή κάστα των μυστών της Ατλαντίδος παρέμειναν μέχρι το 13500π.Χ. που ήρθαν οι Άρειοι. Εδώ θα πρέπει να πούμε πώς σύμφωνα με έρευνες, κατά το 10000 με 12000 π.Χ. υπολογίζεται ότι συνέβη ο καταποντισμός της Ατλαντίδος μετά τον πόλεμο που είχαν με τους Έλληνες Αθηναίους.
Ο Πλάτωνας άλλωστε δίνει και την χρονολογική περίοδο που συνέβησαν τα γεγονότα.
«Πέρασαν συνολικά εννέα χιλιάδες χρόνια από τότε που έγινε ο πόλεμος ανάμεσα σε εκείνους που ζούσαν έξω από τις στήλες του Ηρακλή και σε όλους εκείνους που κατοικούσαν στο μέσα μέρος….Την αρχηγία όσων κατοικούσαν μέσα λέγεται πώς είχε αυτή η πόλη {η Αθήνα} μέχρι το τέλος του πολέμου , ενώ των άλλων αρχηγοί ήταν οι βασιλιάδες της νήσου Ατλαντίδος.» Πλάτωνος «Κριτίας»
Η έννοια Άρεια Φυλή έχει συνδεθεί με την έννοια της Λευκής φυλής. Όμως ποια λευκότητα εννοούν;
Και πόσο λευκή; Μήπως εννοούν την αλπινική λευκότητα των υπογήϊνων; Αυτή πού απαρτίζει το Λευκό Αδελφάτο;
Οι 72 Ατλάντιοι βασιλείς; Μια άλλη υποθετική σκέψη για την Άρεια φυλή είναι το να αφορά τους εκ του πλανήτη Άρη προερχόμενους. Υπάρχει μια θεωρεία που λέει ότι οι πρώτοι επιστήμονες Τιτάνες , ήρθαν στο πλανητικό μας σύστημα και έκανα βάσεις στον Άρη για να πειραματισθούν πάνω στα όντα της Γής.
Η Άρεια φυλή απασχόλησε τις μεταφυσικές ανησυχίες του Χίτλερ, ο οποίος πίστευε πολύ στον «νέο άνθρωπο», τον παγκόσμιο Άρειο που θα εξαπλωνόταν πάνω στην γή εξαφανίζοντας όλες τις άλλες φυλές, και για τον οποίο είχε εμπνευστεί από τον καθηγητή Haushofer, μέλος μυστικών ατλάντειων στοών .
Αυτός , άσκησε μεγάλη επιρροή πάνω στον Χίτλερ, ήταν ο εγκέφαλος πίσω από αυτόν , και λέγετε ότι ήταν ο ίδιος που , όχι μόνο τον συμβούλεψε να γράψει το βιβλίο του “Mein Kampf”, αλλά του αποδίδουν και την επιλογή του συμβόλου του Γ Ράιχ, της Σβάστικας.
Την Σβάστικα, που της προσδίδουν Ελληνική προέλευση, αφορά ένα πάρα πολύ παλαιό σύμβολο που συνδέεται με την Ατλαντίδα, και το σχήμα που είχαν τα λιμάνια της που συγκοινωνούσαν με τους ομώνυμους κύκλους ξηράς- θάλασσας.
Ο Haushofer, έχοντας επισκεφθεί την Ινδία, Κίνα και Θιβέτ, έγινε μέλος μιας βουδιστικής οργάνωσης που πίστευε πως υπάρχουν στρατιωτικής σημασίας περιοχές στον πλανήτη που όποιος τις κατείχε θα εξουσίαζε τον κόσμο.
Κατά την γνώμη του η σπουδαιότερη ήταν η Μογγολία. {Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε αυτό που λέγετε , ότι δηλαδή το Σινικό τείχος οι κινέζοι το έκτισαν για να προφυλαχθούν από τα υποχθόνια όντα που έβγαιναν από υποχθόνιες τρύπες της περιοχής της Μογγολίας}.
Ο Χίτλερ γοητευμένος από όλα αυτά αναζητούσε το πέρασμα για τον υπόγειο κόσμο, και την χώρα των Βρίλ με τις θεϊκές δυνάμεις , από όπου πίστευε πώς θα προκύψει ο
νέος άνθρωπος που θα ήταν ο Άρειος θεάνθρωπος ο οποίος έμελλε να κατακτήσει τον πλανήτη.
Ο Χίτλερ , ήταν φυσικό να έχει κυριαρχηθεί με την ιδέα της Άρειας φυλής, γιατί μελετώντας την ιστορία του λαού του, γοητεύθηκε από την εξουσιαστική του δύναμη, από την εποχή της εμφανίσεώς των , τον 5ο αιώνα μ. Χ., και της επιβολής των στην Ευρώπη και την Δύση γενικά .
Η παράξενη αυτή γερμανική και βαρβαρική ορδή, κατά μυστήριο λόγο , δεν διαθέτει παρελθόν, και λέγετε πώς αποτελούσαν μέρος νομαδικών φυλών που μετακινούνταν συνεχώς.
Κάτι σαν τους περιπλανώμενους εβραίους. Έτσι το ότι ο Haushofer του επιβεβαίωσε την προέλευσή τους από την κεντρική Ασία, τον έπεισε για την εξερεύνηση της παλαιάς των κοιτίδας.
Μήπως όλα αυτά μας κάνουν να υποθέτουμε πώς πίσω από τα σχέδια μιας παγκόσμιας Γερμανίας ήταν τελικά οι αρχαίοι Άτλαντες του κάτω κόσμου;
Μήπως ο Χίτλερ και οι σύν αυτόν δεν έψαχναν καμία Θούλη και δύναμη Βρίλ, αλλά εργαζόντουσαν για αυτούς με τους οποίους είχαν σχέση και ήταν υποχείριά τους;
Ήταν μια πανάρχαια εποχή που προφανώς υπήρχε προηγμένη τεχνολογική γνώση και που ο Πλάτωνας στην περιγραφή του για την κατασκευή αυτής της περίφημης χώρας της Ατλαντίδος, αφήνει υπόνοιες για χρήση άλλων μέσων τα οποία συνετέλεσαν για την δημιουργία της.
«Ο Ποσειδώνας …οχύρωσε το μικρό βουνό …Έφτιαξε γύρω του αλλεπάλληλες κυκλικές ζώνες στεριάς και θάλασσας… δύο στεριανές και δύο θαλάσσιες ζώνες τόσο στρογγυλές σαν να τις είχε τορνέψει , στην μέση του νησιού , σε ίση απόσταση από όλες τις άκρες του , ώστε να είναι απρόσιτες από τους ανθρώπους{ σ.σ από ποιους ανθρώπους;}
…Έπειτα…έφερε από το εσωτερικό της γης δύο ειδών νερά , το ένα ζεστό και το άλλο κρύο … γεφύρωσαν τις κυκλικές θάλασσες … άνοιξαν διώρυγα τρία πλέθρα πλάτος , βάθος εκατό πόδια και μήκος πενήντα στάδια …περιφράχτηκαν με πέτρινο τείχος … Τις πέτρες που χρειάζονταν …τις έβγαζαν από τα λατομεία …άλλες άσπρες άλλες μαύρες και άλλες κόκκινες…έκαναν υπόγειους ναύσταθμους …την εξωτερική ζώνη την σκέπασαν με χαλκό …την εσωτερική επιφάνεια την έντυσαν με κασσίτερο .
Το τείχος της ακρόπολης καλύφθηκε με αστραφτερό ορείχαλκο που έλαμπε σαν φωτιά. 


ΠΗΓΗ: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/04/blog-post_5899.html#ixzz1rHWAkf4O

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...