ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

0 Φήμες ότι η τρόικα τα μαζεύει. Διάλυση της βουλής και ανάδειξη νέας εντελώς διαφορετικής.

Σήμερα το βράδυ η τρόικα θα αποχωρήσει από την Ελλάδα, μαζί της και το μνημόνιο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως θα φύγουν κακήν κακώς και οι άθλιοι υπηρέτες της που εκφράζονται κυρίως σε πρόσωπα των δύο μεγάλων κομμάτων.


Ταυτόχρονα θα γίνει διάλυση της βουλής και άμεση ανάδειξη νέας εντελώς διαφορετικής, αποτελούμενης  πλήρως από νέα άτομα. Η διαδικασία θα γίνει αξιοκρατικά και η νέα κυβέρνηση θα φέρει την απόλυτη δημοκρατία...

 


Λέγεται επίσης πως υπάρχουν χρηματικά αποθέματα που μπορούν να στηρίξουν τις συντάξεις και τους μισθούς για έναν χρόνο ακόμα και χωρίς κανένα δάνειο.


Η νέα κυβέρνηση, η οποία προήλθε έπειτα από την ανεπανάληπτη μαζική δράση και αντίδραση του αγανακτισμένου ελληνικού λαού,  έχει την πεποίθηση πως σε πολύ λίγο καιρό η Ελλάδα θα είναι η ενεργειακή υπερδύναμη της ανατολικής μεσογείου καθώς θα εκμεταλλευτεί στο έπακρον ολόκληρο τον ορυκτό αλλά και υποθαλάσσιο πλούτο της.


Σε θέσεις κλειδιά των υπουργείων θα τοποθετηθούν άτομα γνώστες του αντικειμένου και όχι άχρηστοι και άεργοι εργατοπατέρες. Μάλιστα θεωρείται δεδομένο ότι τα άτομα βρίσκονται σε πολύ καλή πνευματική κατάσταση, σε αντίθεση με τους προκατόχους τους, και με πολύ όρεξη. Σαν παράδειγμα θα δοθεί το γεγονός πως το υπουργείο δικαιοσύνης, εξωτερικών και τα συν αυτά, θα κινηθούν άμεσα και με κάθετη αδιαλλαξία για την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων που επιβάλλεται να πληρωθεί στην Ελλάδα από τους φασίστες.


Υπάρχουν κι άλλες πληροφορίες σχετικά με την νέα κυβέρνηση και τις υποθέσεις που ενδέχεται να αναλάβει όμως για κάποιους λόγους δεν μπορούμε ακόμα να τους αναφέρουμε. 
Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος και τυχερός που έδιωξε με τον δικό του τρόπο τους δυνάστες του, για άλλη μια φορά η ελληνική μαχητικότητα γίνεται πρώτο θέμα σε όλον τον κόσμο ενώ ταυτόχρονα πολλοί άλλοι λαοί που επίσης καταδυναστεύονται σήκωσαν την σημαία της επανάστασης τους... 



Πρωταπριλιά κυρίες και κύριοι.
Πολλοί ίσως το καταλάβατε από την αρχή. Απλά επειδή είμαστε παραδοσιακοί τύποι εδώ στο
ανοιχτή ματιά κρατήσαμε το έθιμο, είπαμε κι εμείς ένα ψεματάκι. Όσο ωραίο κι αν φάνταζε. Ελπίζουμε βέβαια να δοθεί το βάρος στην ουσία όσων γράφτηκαν και όχι στην, ίσως κακόγουστη, πρωταπριλιάτικη φάρσα.

Και του χρόνου. Την ίδια φάρσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...