ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

0 Θα ψηφίσουμε όποιο Κόμμα μας πείσει ότι θα Ξεριζώσει για πάντα το Σύνταγμα της Συμφοράς που μας Οδήγησε στην Πτώχευση.


Εμείς η Συντριπτική Πλειοψηφία των Εκατομμυρίων Ακομμάτιστων Ελλήνων Ψηφοφόρων, θα ψηφίσουμε όποιο Κόμμα μας πείσει ότι η πρώτη του δουλειά μόλις εισαχθεί στη Βουλή θα είναι να Ξεριζώσει το σημερινό Σύνταγμα της Συμφοράς και θα Καταργήσει για πάντα την Επαίσχυντη Κομματική Διακυβέρνηση που Διέλυσε, Διέσυρε και Εξευτέλισε την Ελλάδα σε όλο τον Κόσμο.

Θα ψηφίσουμε όποιο Κόμμα μας πείσει ότι θα καθιερώσει τις εξής Επαναστατικές Τροποποιήσεις του Συντάγματος που θα Εξασφαλίζουν τη Διαφάνεια, την Παραγωγικότητα και κυρίως τους Ουσιαστικούς Μηχανισμούς Ελέγχου και Αξιολόγησης της Απόδοσης όλων ανεξαιρέτως των Μελών των τριών Εξουσιών της Δημοκρατίας (Κυβέρνηση – Βουλή – Δικαστικό Σώμα) που θα ασκούν τα καθήκοντά τους, ο καθε ένας μέσα στο πλαίσιο της Εξουσίας του...


Θα ψηφίσουμε, όποιο Κόμμα μας πείσει Πως θα Οδηγήσει τους Εγκληματίες Πολιτικούς στη Νέα Πραγματικά Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη που θα Δημιουργηθεί από το Νέο Ξεκάθαρο και Πραγματικά Δημοκρατικό Σύνταγμα που Προτείνουμε. Έχουμε τελείως Σιχαθεί το Θράσος των Πολιτικών και των ΜΜΕ που τους φιλοξενούν, που τολμούν να επικαλούνται τις σημερινές τριτοκοσμικές και φαιδρές δήθεν Εξεταστικές Επιτροπές τους και τα απερίγραπτα Καραγκιοζιλίκια τους. Αρνούμαστε να δεχτούμε το χαρακτηρισμό που προσπαθούν να μας φορτώσουν: Ότι είμαστε ένας Λαός Ηλίθιων! Έχουμε τελείως σιχαθεί τα ΜΜΕ που δίνουν τα μικρόφωνα στους Εγκληματίες Πολιτικούς που μας κατέστρεψαν, δήθεν για να τους στριμώξουν, ενώ επί της ουσίας τους προβάλλουν! Γιατί δεν καλούν τα νέα μικρά κόμματα, για να δώσουν μια ευκαιρία στην Ελλάδα, μήπως και ορθοποδήσει; (Εμείς δεν είμαστε κόμμα.)

Θα ψηφίσουμε όποιο Κόμμα μας πείσει ότι οι Μέθοδοι και τα Κριτήρια Επιλογής των Στελεχών και της Ανάθεσης των αντίστοιχων Εξουσιών που θα ασκήσουν για να Κυβερνήσουν τη χώρα, θα είναι βασισμένα σε Μεθόδους Δοκιμασμένης Διαφάνειας και Παραγωγικότητας! Απαιτούμε Κριτήρια τεκμηριωμένης «Ικανότητας» και όχι «Κομματικής Αφοσίωσης»!

Θα ψηφίσουμε όποιο Κόμμα μας πείσει ότι μόλις εισαχθεί στη Βουλή είτε αυτόνομο, είτε σε συνεργασία με άλλα Κόμματα, υποσχεθεί γραπτώς ότι το πρώτο Νομοσχέδιο που θα φέρει στη Βουλή, θα είναι η ψήφιση των εξής Επαναστατικών Τροποποιήσεων του Συντάγματος που είναι απαραίτητες για την Ανοικοδόμηση της Νέας Ελλάδας, προκειμένου να σταματήσει η Οικονομική Αιμορραγία της Ελλάδας από το Αίσχος της Κομματικής Διακυβέρνησης που μας οδήγησε στην Πτώχευση.

Κατάργηση κάθε ενός άρθρου του Συντάγματος που επιτρέπει την Κομματική Διακυβέρνηση του Κράτους και Κατάργηση όλων ανεξαιρέτως των άρθρων που εμποδίζουν τους Ουσιαστικούς Ελέγχους και τις Εισαγγελικές Κατηγορίες κατά όλων των Μελών των τριών Εξουσιών, έμμεσα ή άμεσα και με «Μεθόδους Αυτοελέγχου» των Εξουσιών από τις ίδιες Εξουσίες. Κατάργηση όλων των «Ασυμβίβαστων» Εξουσιών της Δημοκρατίας.

Απόλυτος Διαχωρισμός, Αυτοδυναμία και Αυτοδιοίκηση των τριών Εξουσιών της Δημοκρατίας (Κυβέρνηση, Βουλή, Δικαστικό Σώμα) και Συνταγματική Αμετάκλητη Εξασφάλιση και καθιέρωση Εισαγγελικών, Δικαστικών και Καταδικαστικών Εξουσιών Ελέγχου, και απονομής της Δικαιοσύνης σε κοινές Επιτροπές των Δύο από τις Τρεις Εξουσίες, με στόχο να Ελέγχουν την Τρίτη Εξουσία, σε κυκλική βάση, ώστε μόνιμα οι Δύο Εξουσίες να είναι σε θέση να Ελέγχουν τη Μία εναλλακτικά, χωρίς να μπορεί η Εξουσία που Ελέγχεται να συμμετέχει στις δύο που την Ελέγχουν.

Απόλυτα Ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση και Οικονομική Αυτονομία, Περιφερειαρχών και Δημάρχων, με τον ίδιο Διαχωρισμό των τριών Εξουσιών της τοπικής Αυτοδιοίκησης και με τις ίδιες Μεθόδους Ελέγχου της κάθε μιας από τις τρεις Εξουσίες, από τις υπόλοιπες Δύο, ώστε, μόνιμα και κυκλικά οι Δύο Εξουσίες να Ελέγχουν τη Μία και να αποδίδουν όλες τις συνέπειες του Νόμου σε όσους αποδεικνύεται ότι κάνουν Καταχρήσεις.

Απόλυτος Διαχωρισμός της Αιρετής Επιτελικής Διακυβέρνησης από τη Διορισμένη Τεχνοκρατική Λειτουργική. Λειτουργεί με επιτυχία σε άλλα Κράτη και έχει περιορίσει σε μεγάλο βαθμό την Ανεπάρκεια, τις Σπατάλες και κυρίως τη Διαφθορά.

Η Λύση του προβλήματος της Ελλάδας βρίσκεται μόνο στον «Παραγόμενο Πλούτο».

Δεν βρίσκεται σε κανένα Συνδυασμό «Δανειζόμενου Πλούτου» με ή χωρίς ανώφελα «Κουρέματα».

Κανένα Κόμμα δεν αναφέρεται ότι το Πρόβλημα βρίσκεται φωλιασμένο στην Κομματική Διακυβέρνηση και Πώς θα την Καταργήσει αμέσως μόλις εκλεγεί. Όλοι σχεδόν βασίζονται στο ίδιο Σύστημα Εξουσίας που είναι βουτηγμένο στη Νόμιμη Διαφθορά που φρόντισαν να καθιερώσουν, όλοι τους και κυρίως οι Συνταγματολόγοι, Γ. Κασιμάτης, Ε. Βενιζέλος, Γ. Πετσάλνικος, Π. Παυλόπουλος!

Πρέπει να μας πείσετε Πώς θα Κυβερνήσετε την Ελλάδα με Σύνεση, απόλυτη και Ελεγχόμενη Διαφάνεια, Δικαιοσύνη και Παραγωγικότητα.

Πρέπει να μας Πείσετε σε Ποιους θα Αναθέσετε τη Νέα Διακυβέρνηση της Ελλάδας και να δημοσιεύσετε το Ιστορικό των Επιτυχιών τους σε παρόμοιες Θέσεις Διακυβέρνησης.

Ποια θα είναι τα Κριτήριά σας όταν τους Επιλέγετε;

Πρέπει να μας Πείσετε: Πώς και Πόσο συχνά θα Αξιολογούνται οι Αποδόσεις όλων όσων Ασκούν Εξουσία και στις τρεις Εξουσίες της Δημοκρατίας; Πώς θα αποδίδονται Ευθύνες και Συνέπειες σε όσους αποδεικνύεται ότι έκαναν Καταχρήσεις και λειτουργούσαν εκ Δόλου; Πώς και πόσο γρήγορα θα αντικαθίστανται οι Ανεπαρκείς ή οι Διεφθαρμένοι;

Το Αίσχος της Ασυλίας δεν θα επιτραπεί ποτέ ξανά.

Θα πρέπει να μας Πείσετε ότι θα Προσβάλλετε αμέσως μόλις εκλεγείτε το Μνημόνιο ΙΙ και ιδίως το ύψος του χρέους γιατί όλοι οι Έλληνες κατάλαβαν ότι τα 2/3 του χρέους είναι Παράνομοι Τοκογλυφικοί Τόκοι.

Δεν μας πείθετε πλέον ότι χωρίς Δανεισμό δεν θα εισπράξουμε τους μισθούς μας και τις συντάξεις μας. Μόλις κοπεί σε μια νύχτα, μαχαίρι, η Κομματική Λεηλασία, όχι μόνο θα πληρωθούν οι (πραγματικοί μισθοί και συντάξεις) αλλά θα περισσέψουν δισεκατομμύρια για να εξοφλήσουμε τα κεφάλαια που χρωστάμε. Γιατί κανένα ΜΜΕ δεν κάνει αυτή την ερώτηση σε κανέναν Πολιτικό;

Θα πρέπει να μας υποσχεθείτε ότι θα στραφείτε Εθνικά και Νομικά μέσω όλων των θεσμών και Οργανισμών που υπάρχουν. Στη δική μας Δικαιοσύνη και στη Διεθνή. ΟΗΕ, Συμβούλιο Ασφαλείας, Δικαστήρια της Χάγης, κ.ά. κατά των Τραπεζών που έδιναν Δάνεια στις Ελληνικές Κυβερνήσεις γνωρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση ούτε η Ελληνική Οικονομία, ούτε το Είδος της Απερίγραπτης Διακυβέρνησης που ασκούσαν οι Έλληνες Πολιτικοί, είχαν την παραμικρή δυνατότητα αυτά τα Δάνεια να Εξοφληθούν. Οι Ευθύνες είναι δικές τους 100% γιατί αποδείχτηκε ότι μας Δάνειζαν εκ Δόλου με αποκλειστικό σκοπό την Αισχροκέρδεια και την τελική υφαρπαγή της Περιουσίας της Ελλάδας. Ο Υγιής Καπιταλισμός και η Φιλοσοφία της Δημοκρατίας στηρίζει τα Εύλογα Οργανικά Κέρδη, με απώτερο στόχο την Ευημερία της Κοινωνίας! Δεν στηρίζει τη Χειραγωγημένη Αισχροκέρδεια των Αγορών που δεν προσφέρουν καμία «Πρόσθετη Αξία» προς την Κοινωνία, αντίθετα, στρέφονται εναντίων των Συμφερόντων της. Το μόνο που προσφέρουν είναι τα Αμύθητα Πλούτη στην Αρρωστημένη Απληστία των Τραπεζιτών.

Θα πρέπει να μας Πείσετε Πώς θα Διαπραγματευτείτε την Εθνική Εκμετάλλευση του Ορυκτού Πλούτου της χώρας, και Πώς θα Καλλιεργήσετε και θα Αναπτύξετε τις Παραγωγικές Δυνατότητες της χώρας, στον Τουρισμό, τη Ναυτιλία, τη Γεωργία, το Ανθρώπινο Δυναμικό της χώρας στις Υπηρεσίες, κ.α.

Κυρίως, σας προειδοποιούμε, μην προσπαθήσετε να μας κοροϊδέψετε ξανά με νόμους «Πασαλείμματα» τύπου άρθρου 86, γιατί δεν θα το επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση.

Αποκαλυφθήκατε και κάθε προσπάθεια να επανέλθετε είναι καταδικασμένη… Μην τολμήσετε ούτε να σκεφτείτε τη διέξοδο της Νοθείας των Εκλογών… Θα επαγρυπνούμε και εκεί…

«Η Λύση βρίσκεται στα Χέρια σας», για τρίτη φορά από τη «Σιωπηλή Πλειοψηφία». Τις δύο πρώτες τις αγνοήσατε (Άρση Βουλευτικής Ασυλίας και Έκκληση προς τους 300).

Εμείς, έχουμε ένα Στόχο: Να καθιερώσουμε ως οι «Μόνοι Συσπειρωμένοι και Οργανωμένοι Ψηφοφόροι» της «Σιωπηλής Πλειοψηφίας» των Ακομμάτιστων Ελλήνων, που δεν ανήκουμε σε κανένα Κόμμα, Ξεκάθαρες Μεθόδους Δίκαιης και Παραγωγικής Διακυβέρνησης ώστε ο «Άνθρωπος-Πολίτης» να Προστατεύεται Μόνιμα από τον «‘Ανθρωπο-Εξουσία». Αυτή είναι η Αδιαπραγμάτευτη Αρχή μας. Αυτή είναι η Δύναμή μας. Είναι ο «Σπόρος» που φυτεύσαμε βαθιά μέσα στην Ελληνική Γη για να Φυτρώσει το Νέο Γιγαντιαίο Δέντρο της Σύγχρονης Δημοκρατίας της Νέας Ελλάδας των Παιδιών μας.

Δεν σας απαγορεύει κανένας να βάλετε τον ίδιο Στόχο και να αποδείξετε ότι είστε «‘Ανθρωποι-Σοφοί» για να κάνετε την απαραίτητη Υπέρβασή σας, εφόσον αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τα κοινά, και δεν είστε «Άνθρωποι-Γουρούνια», όπως είμαστε εξάλλου όλοι εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...