ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

0 «Αντίο» στα 22 αγγελούδια που έχασαν τη ζωή τους

Στο πένθος έχει βυθιστείτο Βέλγιο μετά το τραγικό δυστύχημα με λεωφορείο στην Ελβετία που στοίχισε τη ζωή σε 22 παιδάκια.

Για πρώτη φορά έρχονται στη δημοσιότητα οι σχολικές φωτογραφίες των 12χρονων μαθητών δημοτικού, που επέστρεφαν στο Βέλγιο μετά την εκδρομή τους στην Ελβετία.


Τα αίτια της τραγωδία παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα, ενώ το γερμανικό περιοδικό Focus δημιούργησε ένα βίντεο αναπαράστασης των συνθηκών του ατυχήματος.
Δείτε τις συγκινητικές φωτογραφίες από το δημοτικό σχολείο Sint -Lambertus της πόλης Εβερλεε και το Stekske της πόλης Λομέλ της επαρχίας Λιμπούργκ, όπου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι για να πουν το τελευταίο αντίο στα αγγελούδια.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...