ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

0 Φρικιαστικές εικόνες φανερώνουν το έγκλημα στην Αλάσκα!

Θαλάσσια λιοντάρια παγιδεύονται στα σκουπίδια των βιομηχανιών

Οι καταστροφικές συνέπειες της μόλυνσης των υδάτων για τα θαλάσσια λιοντάρια, απεικονίζονται στο βίντεο που τράβηξαν οι αρχές της αλιείας στην Αλάσκα.

Οι φρικιαστικές εικόνες δείχνουν τα θαλάσσια ζώα να πνίγονται με δίχτυα και άλλα αντικείμενα, ακόμα και να σφαδάζουν στο πόνο από δολώματα που έχουν γαντζωθεί στο στόμα τους.


Σε μια από τις πιο ανατριχιαστικές εικόνες, ένα λιοντάρι της θάλασσας έχει σφηνώσει σε ένα ανεμούριο, κάτι που οδήγησε στο πνιγμό του.



Οι ερευνητές εκτιμούν ότι τα ζώα παγιδεύονται σε διάφορα μπάζα όταν είναι σε νεαρή ηλικία, αλλά καθώς μεγαλώνουν και αναπτύσσονται, τα διάφορα αντικείμενα τα πνίγουν και οδηγούν στον στραγγαλισμό τους.


Και όλα αυτά συμβαίνουν, τη στιγμή που τα θαλάσσια λιοντάρια απειλούνται με εξαφάνιση και ο πληθυσμός τους μειώνεται συνεχώς. Στην Αλάσκα, 386 ζώα βρέθηκαν είτε παγιδευμένα είτε τραυματισμένα από τα θαλάσσια μπάζα.


Πλαστικές ταινίες για τις συσκευασίες προϊόντων και λάστιχα, είναι τα πιο συνηθισμένα αντικείμενα που βρέθηκαν τυλιγμένα στους λαιμούς των άτυχων ζώων.


Οι τρομακτικές επιπτώσεις της μόλυνσης των υδάτων, επηρεάζουν κι άλλα άγρια ζώα της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των θαλάσσιων πτηνών και χελωνών.


Η αλιευτική επιτροπή «Alaska Department of Fish and Game» επιδιώκει τη χρηματοδότηση ενός προγράμματος με σκοπό τη προστασία των θαλάσσιων λιονταριών και των υπόλοιπων ζώων της περιοχής, από τις επιπτώσεις της μόλυνσης της θάλασσας.




Το άτυχο ζώο παγιδεύτηκε στο ανεμούριο και πνίγηκε αβοήθητο








Πλαστική ταινία έχει τυλιχθεί γύρω από το λαιμό των ζώων και πνίγονται βασανιστικά









Αλιευτικό αγκίστρι έχει καρφωθεί στο στόμα των ζώων

 
 http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...