ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

0 ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ

…ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ ΤΙ ΕΚΛΕΨΑΝ…ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΠΙΚΑΣΟ


Δεν έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό η παραίτηση που είχε υποβάλει ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος μετά την ένοπλη ληστεία στο μουσείο της αρχαίας Ολυμπίας. Ο κ. Γερουλάνος είχε την Τετάρτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Η υπόθεση της ληστείας στο Μουσείο της αρχαίας Ολυμπίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης.

Μετά τη ληστεία στην αρχαία Ολυμπία ο υπουργός είχε υποβάλει την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας. Η παραίτηση δεν έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για τη διαλεύκανσή της και να επιδειχθεί αυστηρότητα στη διεξαγωγή των ερευνών.


Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης ζητήματα τουρισμού και σύγχρονου πολιτισμού και πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν σε αυτούς τους τομείς.

«Η πολιτική ευθύνη που ανέλαβα, μετά τη μη αποδοχή της παραίτησής μου από τον πρωθυπουργό, δεν εξέλιπε αλλά μεταφράζεται σε επιπλέον πολιτική υποχρέωση. Η ένοπλη ληστεία στο Μουσείο Ιστορίας Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας στην Ολυμπία, η πρώτη ένοπλη ληστεία σε μουσείο, μάς φέρνει αντιμέτωπους με νέα δεδομένα στα θέματα ασφαλείας και φύλαξης της πολιτιστικής μας κληρονομιά» αναφέρει σε δήλωσή του στην προσωπική του ιστοσελίδα ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος. 

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία φέρεται να έχει προχωρήσει στην ταυτοποίηση ενός από τους δράστες της ληστείας που έγινε την περασμένη Παρασκευή χάρη σε οπτικό υλικό διάρκειας επτά λεπτών.

Πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό ο οποίος είχε συμμετάσχει και σε άλλες δύο ένοπλες ληστείες κοσμηματοπωλείων στην ευρύτερη περιοχή. Σε όλες τις περιπτώσεις κατάφερε να διαφύγει χωρίς να εντοπιστεί. Η ταυτότητα του δεύτερου δράστη δεν είναι ακόμη γνωστή.



ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...