ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

0 Συγκρίνοντας «Εφιάλτες» πολιτικούς με Ιωάν. Μεταξά:

Aνοιχτή επιστολή προς κ. Πρωθυπουργό:

Κύριε  Πρόεδρε,
                            Θέμα:  Λύση Οικονομικού  Προβλήματος:
                         
Η Λύση του οικονομικού προβλήματος της Ελλάδος, είναι
1.-Ο ορυκτός πλούτος.
2.-Οι Γερμανικές πολεμικές επανορθώσεις ύψους πολλών δις.ευρώ.
3.-Η μονομερής εκ μέρους της Ελλάδος διαγραφή του χρέους,- κίνηση που φοβούνται οι εφιάλτες πολιτικοί.
4.-Ο περιορισμός του σπάταλου Κράτους.
5.-Η πάταξη της διαφθοράς.
6.-Η αγροτική ανάπτυξη, και
7.-Η εκβιομηχάνιση της χώρας, όπως ήταν παλιά, και τη κατάστρεψαν οι προδότες πολιτικοί.
Η Πατρίδα μας σύμφωνα με όλα τα ΜΜΕ, και ΙΓΜΕ, κάθεται επάνω στα πετρέλαια, στο φυσικό αέριο, στο χρυσό, και στο ουράνιο, πλούτο που οι εφιάλτες πολιτικοί φοβούνται να αγγίξουν.
Εκμεταλλευθείτε αυτό το πλούτο με επωφελείς για το δημόσιο συμβάσεις, π.χ. 50%-50% ώστε να έλθει η ανάπτυξη της οικονομίας.


 
Ευρισκόμενοι εν όψει κακής συμπεριφοράς της Γερμανίας, να προσφύγετε στη διεθνή Δικαιοσύνη, να ζητήσετε τις πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις. Έτσι φέρονται οι εθνικοί ηγέτες. Μόνον έτσι θα συνετιστεί η Γερμανία.
Αφήνοντας τους Γερμανούς ατιμώρητους για τη συμφορά και καταστροφή του 1940-45 ενθαρρύνετε τους Τούρκους να μας επιτεθούν, αφού γνωρίζουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι, ήδη δήλωσαν αναίσχυντα ότι αυτοί καίγανε τα δάση μας, δηλαδή προκαλούσαν καταστροφή του πρασίνου της Γης, και του περιβάλλοντος, και παραμένουν ατιμώρητοι. Πράξεις βαρβάρων που δεν σέβονται τίποτα.
Οι ξενόδουλοι πολιτικοί μας επιδίδονται σε πράξεις Τουρκολαγνείας.
Τώρα χρειάζονται οι οικολόγοι-πράσινοι όλων των κρατών της Γης, να κυνηγήσουν με δικαστικά μέσα τους εγκληματίες της καταστροφής του πρασίνου, και όχι να επιδίδονται σε πολιτικές και μόνο δραστηριότητες.
Οι Τούρκοι έκαναν γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, και ουδείς ανακινεί το θέμα, ενώ οι Αρμένιοι το πέτυχαν.
Εν όψει αυτών των δεδομένων, εσείς προβαίνετε σε «μπαλώματα» επιεικώς, για να λύσετε το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος.
Ούτε το σπάταλο κράτος δεν μπορείτε να περιορίσετε.
Η πατρίδα μας κάθεται επάνω στα πετρέλαια και εσείς κόβετε τις συντάξεις του Παππού και της Γιαγιάς, και δεν αισχύνεσθε…..
Κρίμα τις σπουδές που κάνατε όλοι εσείς οι οικονομολόγοι.
Τα μέτρα που παίρνετε θα μπορούσε και ο ψιλικατζής της γειτονιάς να τα πάρει, δεν χρειάζονταν πτυχία και βραβεία Νόμπελ οικονομικών.
Δεν χρειάζονταν πολιτικοί φανφαρόνοι, που εκτοξεύουν πομφόλυγες…
Χρειάζονται πολιτικοί πατριώτες, και όχι εφιάλτες του Ελληνισμού.
Βρήκατε την εύκολη λύση, αμέσως μαχαίρι στις συντάξεις.
Όλα τα έσοδα του κράτους πηγαίνουν στις τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, γιαυτό κάθε τρίμηνο έχουμε «μαύρη τρύπα» στα δημοσιονομικά, ενώ ο Λαός πληρώνει χαράτσια….
Πέστε μας που πηγαίνουν όλα αυτά τα χρήματα που εισπράττετε  από τα υποζύγια σε φόρους, τέλη και δασμούς.
Πληρώνουμε χαράτσια, για να τα καρπωθούν οι τράπεζες του Ρότσιλντ.
Οι Έλληνες πολίτες διαπιστώνουν με το χειρότερο τρόπο, ότι οι θυσίες τους δεν πιάνουν τόπο. Παρά τα αλλεπάλληλα μέτρα, το έλλειμμα χειροτερεύει. Οι Έλληνες βροντοφωνάζουν, ΟΧΙ στο ξεπούλημα της πατρίδας μας, ΟΧΙ στα μνημόνια της υποταγής στους δανειστές τοκογλύφους της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.  
Καλά δεν βλέπετε τις Αραβικές χώρες του Περσικού/Αραβικού Κόλπου πως εκμεταλλεύονται τα πετρέλαιά τους;;;;;και ο λαός τους ζεί από τα έσοδα του πετρελαίου!!! Δεν βλέπετε τη Νορβηγία;;; που ο κάθε Νορβηγός έχει μέρισμα από τα έσοδα του κράτους από τις πωλήσεις υδρογονανθράκων!!! Γιατί δεν κάνετε και εσείς το ίδιο;;;;
Εσείς μας καταντήσατε Νιγηρία….
Ο  πρωθυπουργός εκείνος που λέει όχι στον ορυκτό μας πλούτο, είναι εχθρός του Λαού, και ως τοιούτος θα αντιμετωπισθεί από το Λαό. Δυστυχώς έχουμε πολιτικούς αχυράνθρωπους της Ν.Τ.Π.
Η  Ελλάς κάθεται επάνω στα πετρέλαια, και ο λαός της είναι δυστυχισμένος, πεινάει, και εσείς ασχολείστε με το PSI , και άλλες κομπίνες……της Τρό’ι’κα. Τόσο άχρηστοι είναι οι υπουργοί σας.
Υπουργοί επιπέδου ψιλικατζίδικου. Έφεραν φτώχεια και δυστυχία στον Ελληνικό λαό. Δημιούργησαν μια οικονομία επιπέδου Σκοπίων!!.
Μας λένε ότι κάνουν σοβαρή δουλειά διαπραγματευόμενοι το PSI, (τις συμφωνίες της 26ης Οκτωβρίου), δηλαδή υπογράφουν όλο και χειρότερες συμβάσεις, με τις οποίες αλυσοδένουν τον Ελληνικό λαό.

Πρόσφατα δώσατε προς εκμετάλλευση τα κοιτάσματα χρυσού της Βορείου Ελλάδος, σε μια Καναδική εταιρεία, και στον Εμίρη του Κατάρ, (όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ), δηλαδή στη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση και Δικτατορία, όμως δεν μας είπατε τι ποσοστά εξασφαλίσατε για τον Ελληνικό Λαό.

Το σύνταγμα λέει, «όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο», σήμερα ισχύει το «πλην πολιτικών», αυτών που δημιούργησαν τη διαφθορά, και τίναξαν την Ελληνική οικονομία στον αέρα.
Φυλακίζετε το Καλόγερο και αφήνετε έξω τους πολιτικούς κλέφτες και λωποδύτες, που ρήμαξαν τα δημόσια ταμεία, ρήμαξαν όλο το πλούτο του Λαού. Φοβάμαι ότι δεν είσθε ικανοί ούτε συντεταγμένη χρεοκοπία προς όφελος του Λαού να κάνετε, αλλά θα μας οδηγήσετε ατάκτως στη κατάρρευση. Η χρεοκοπία πρέπει να γίνει εις βάρος των δανειστών, και ΟΧΙ σε βάρος του Ελληνικού Λαού, εάν βεβαίως είσθε ικανοί!!!
Η Γερμανία με το ΔΝΤ επέβαλλαν τα μνημόνια για να εξασφαλίσουν τα τοκοχρεολύσια στους δανειστές!
Στη σημερινή κατάσταση οδηγηθήκαμε βάσει σχεδίου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας , για να μας πάρουν όλο το πλούτο του πλούσιου Ελληνικού υπεδάφους.
Ζούμε στη χειρότερη Παγκόσμια Δικτατορία που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. Βρέθηκε εφιάλτης πρωθυπουργός και υπουργοί, που έπαιξαν το παιχνίδι των εχθρών εις βάρος της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού.
Ο  Λαός τους γνωρίζει, και τους περιμένει στη γωνία….
Να περιμένουν τη καταιγίδα…..
Σήμερα η Ελλάδα εκτός από οικονομική κρίση, αντιμετωπίζει και ανθρωπιστική κρίση.
Οι πολιτικοί των μνημονίων φέρνουν μαύρες ημέρες για τους Έλληνες. Οι πολιτικοί των μνημονίων γράφουν μαύρες σελίδες στην ιστορία της Ελλάδος.
Αφού δεν τολμάτε να βγάλετε τα πετρέλαια, τα οποία έχετε υποσχεθεί στους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, τουλάχιστον περιορίστε το σπάταλο κράτος!!! Τι χρειάζονται τόσες εκατοντάδες ΜΚΟ και γιατί τόσα εκατομμύρια ευρώ στους τεμπέληδες των ΜΚΟ;;;
Δηλαδή πληρώνουμε το χαράτσι της ΔΕΗ για να δίνετε τα χρήματα αυτά στα στελέχη των ΜΚΟ που δρούν σαν πράκτορες ξένων δυνάμεων, και κυνηγούν δικαστικά τους Έλληνες πατριώτες…….
Το χαράτσι στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ έπρεπε να τεθεί ανάλογα με τη δήλωση εισοδημάτων, και όχι «όποιον πάρει ο χάρος», αφού το 50% του Λαού δεν έχει αποταμιεύσεις και καταθέσεις, αλλά περιμένει τη σύνταξη ή το μισθό για να ζήσει. Δεν είσθε ικανοί ούτε για αυτό.
Οι πολιτικοί μας γίνανε υπηρέτες των τραπεζών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και εχθροί του Ελληνικού λαού.
Ο γραφειοκράτης τραπεζίτης, ο άνθρωπος της ρουτίνας, δεν γίνεται ποτέ ηγέτης!!! Οι πολιτικοί μας, σερβίρουνε καφέ στην εδώ Μεγάλη Πρεσβεία των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων. Ικετεύουν την εύνοια, και τη βοήθεια των εχθρών της πατρίδος, για να καταλάβουν την εξουσία.
Μας πρόσφεραν οικονομική βοήθεια οι Ρώσοι, αλλά ο τότε εφιάλτης πρωθυπουργός αρνήθηκε, για να μας βάλλει στο Σιωνιστικό ΔΝΤ, το οποίο άλλοι λαοί απετίναξαν.
Τόσο υπηρέτες και αχυράνθρωποι της παγκόσμιας Δικτατορίας είναι. Το 80% της κυβέρνησής σας παραμένει το ίδιο αποτυχημένο και εφιαλτικό για τους Έλληνες, στελεχιακό πολιτικό δυναμικό.
Έτσι θα χρονοτριβούμε μέχρι να καταρρεύσουμε λόγω ατολμίας,
γραφειοκρατικού και διοικητικού φόβου του εκάστοτε πρωθυπουργού,
και των αρμοδίων αποτυχημένων εδώ και δυό χρόνια υπουργών.
«Τρείς καθηγητές και χάθηκεν η χώρα» είπε ένας μεγάλος ηγέτης.
Επισυνάπτω ανάλυση-έκθεση του τι έκανε ο Δικτάτορας Μεταξάς το 1938 όταν βρέθηκε σε παρόμοια θέση.
Στη θέση σας το ίδιο θα έκανε κάθε πατριώτης Έλληνας, και ας τον «τρώγανε», οι Κοσμοκράτορες τοκογλύφοι δανειστές μας, φτάνει να έσωζε το λαό. ΕΘΝΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
και όχι ένα φοβισμένο γραφειοκράτη τραπεζίτη δημόσιο υπάλληλο.
Η έξοδος από την Ευρωζώνη συμφέρει ΜΟΝΟΝ όταν σταματήσουμε να πληρώνουμε τοκοχρεολύσια, και μάλιστα σε σκληρό συνάλλαγμα.
Το παρόν σκοπό έχει,  να συγκρίνετε το μεγάλο ηγέτη , με τους άχρηστους, κλέφτες και προδότες (όπως τους αποκαλεί ο λαός), «Δημοκράτες» επαγγελματίες πολιτικούς της ρουτίνας.
Εδώ φαίνεται η πατριωτική διαφορά του Δικτάτορα, από τους προδότες,
κλέφτες, και λωποδύτες «Δημοκράτες» επαγγελματίες πολιτικούς.
Έλεος πιά!!!!  Χορτάσαμε από εθνικές προδοσίες!!!
 Ακολουθεί  ντοκουμέντο πεπραγμένων Ι. ΜΕΤΑΞΑ
Η ιστορία έχει ως εξής:
Το 1936 η Ελλάδα του Ιωάννη Μεταξά, αρνήθηκε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δανείου που είχε συνάψει με τη Βελγική τράπεζα Societe Commerciale de Belgique.
Η κυβέρνηση του Βελγίου προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο του διεθνούς δικαίου, που είχε ιδρύσει η Κοινωνία των Εθνών,
(τότε Ο.Η.Ε.), κατηγορώντας την Ελλάδα ότι αθετεί τις διεθνείς της υποχρεώσεις. Η Ελλάδα απάντησε ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις, διότι δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη κατάσταση του Λαού και της χώρας!
Στο υπόμνημά της η Ελληνική κυβέρνηση έλεγε:
«Η Κυβέρνηση της Ελλάδος, ανήσυχη για τα ζωτικά συμφέροντα του Ελληνικού λαού, και για τη διοίκηση,
την οικονομική ζωή, τη κατάσταση της υγείας, και την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας, δεν θα μπορούσε να προβεί σε άλλη επιλογή. Όποια κυβέρνηση και αν ήταν στη θέση της, θα έκανε το ίδιο».
(Yearbook of the International Law Commission, 1980 v.1 sel.25). Το επιστέγασμα ήρθε με το υπόμνημα που κατέθεσε στο Διεθνές Δικαστήριο ο νομικός εκπρόσωπος της Ελληνικής κυβέρνησης το 1938, όπου τόνισε τα αυτονόητα. Συμπλήρωσε δε, Ενίοτε μπορεί να υπάρξει μια έκτακτη κατάσταση η οποία κάνει αδύνατο για τις Κυβερνήσεις να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τους δανειστές και προς το Λαό τους.
Οι πόροι της χώρας είναι ανεπαρκείς για να εκπληρώσουν και τις δύο υποχρεώσεις ταυτόχρονα. Είναι αδύνατον να πληρώσει μια Κυβέρνηση το χρέος και την ίδια στιγμή να παρασχεθεί στο λαό η κατάλληλη διοίκηση και οι εγγυημένες συνθήκες για την ηθική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.
Πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στα δύο. Και φυσικά το καθήκον του Κράτους να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία των βασικών δημοσίων υπηρεσιών, ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ έναντι της πληρωμής των χρεών του.
Από κανένα κράτος δεν απαιτείται να εκπληρώσει, μερικά ή ολικά, τις χρηματικές του υποχρεώσεις,
αν αυτό ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών του και έχει σαν αποτέλεσμα την αποδιοργάνωση της διοίκησης της χώρας. (Σας θυμίζει κάτι;;)
Στη περίπτωση που η αποπληρωμή των χρεών θέτει σε κίνδυνο την οικονομική ζωή και τη διοίκηση, η Κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να διακόψει ή και να μειώσει την εξυπηρέτηση του χρέους!! Με αυτά τα επιχειρήματα λοιπόν,
Το Διεθνές Δικαστήριο δικαίωσε την Ελλάδα, δημιουργώντας νομικό προηγούμενο, στο οποίο μάλιστα το 2003 στηρίχθηκε η Αργεντινή και ο αείμνηστος πρόεδρος της,
Νέστωρ Κίρτσνερ, ο οποίος επέλεξε να διαγράψει μονομερώς το μεγαλύτερο μέρος του δημοσίου χρέους της χώρας του,
Αντί να την υποδουλώσει στο ΔΝΤ και στους διεθνείς τοκογλύφους δανειστές, οι οποίοι τεχνηέντως δημιούργησαν το χρέος των κρατών, για να κρατούν τους λαούς σκλαβωμένους.
Πολλές άλλες χώρες χρησιμοποίησαν αυτό
ΤΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ,  πλην Ελλάδος, και δικαιώθηκαν.
Τώρα χρειάζεται ο Εθνικός Ηγέτης, για πατριωτικές εξελίξεις, για να σώσει την Ελλάδα και το Λαό της.

                                 ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                 Διεθνολόγος                                  
                         E-mail: ant.grypaios@gmail.com

http://www.katohika.gr/2012/01/blog-post_8529.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...