ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

1 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βρήκε τη βέρα της 16 χρόνια μετά πάνω σε ένα… καρότο!


Μια γυναίκα στη Σουηδία ανακάλυψε τη βέρα της πάνω σε ένα καρότο που φύτρωνε στον κήπο της, 16 χρόνια αφότου το είχε χάσει, αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας.
Η Λένα Πάαλσον είχε εγκαταλείψει κάθε ελπίδα να βρει το χαμένο δακτυλίδι, το οποίο μάλιστα είχε σχεδιάσει η ίδια, αναφέρει δημοσίευμα της Dagens Nyheter.
Το δακτυλίδι, από χρυσό με επτά μικρά διαμάντια, χάθηκε μέσα στην κουζίνα της το 1995, όπως είπε η ίδια στην εφημερίδα.
Η κυρία Πάαλσον και η οικογένειά της ζουν σε μια φάρμα κοντά στην Μόρα της κεντρικής Σουηδίας.
Είχε βγάλει τη βέρα για να φτιάξει τη ζύμη για χριστουγεννιάτικα κουλουράκια μαζί με τις κόρες της, αλλά --όπως είπε η ίδια στην εφημερίδα--ξαφνικά το δακτυλίδι εξαφανίστηκε μπροστά στα μάτια της.
Η οικογένεια έψαξε παντού αλλά τελικά το βρήκε ύστερα από... 16 χρόνια καθώς η κυρία Πάαλσον μάζευε καρότα στον κήπο της.
Πάνω στο καρότο ήταν καρφωμένη η βέρα της. Όπως η ίδια εικάζει, όταν τελείωσε το ψήσιμο των κουλουριών έπλυνε τον νεροχύτη και πέταξε ό,τι ήταν άχρηστο μέσα σε αυτόν, στον σκουπιδοφάγο.
Μαζί υπήρχαν και φλούδες πατάτας, τις οποίες αργότερα τις πήρε για να τις ρίξει ως λίπασμα στον κήπο.
Υποθέτει, λοιπόν, ότι η βέρα της παρέμενε τόσα χρόνια ως λίπασμα στον κήπο.

1 σχόλιο:

  1. Απίστευτο!!! Πάλι καλά που δεν έχω κήπο με ζαρζαβατικά, γιατί τότε τα κολοκύθια θα φορούσαν σκουλαρίκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...