ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

0 Παραλίγο να πεθάνει από ένα χάμπουργκερ


Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε ένας πεντάχρονος ο οποίος κατανάλωσε ένα χάμπουργκερ το οποίο περιείχε στέλεχος του E.coli. Οι επεμβάσεις και πως σώθηκε






Δεν μπορούσε να φανταστεί  ότι καταναλώνοντας ένα χάμπουργκερ θα έπαιζε κορώνα γράμματα τη ζωή ο 5χρονος Thomas Miller ο οποίος επέζησε από δώδεκα επεμβάσεις στον εγκέφαλο, κινδύνευσε από νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια, από παράλυση και γλύτωσε την τύφλωση στα δύο του μάτια!

Το χάμπουργκερ περιείχε στέλεχος του E.coli που είχε να εμφανιστεί στη Μεγάλη Βρετανία τουλάχιστον είκοσι χρόνια.

Για να καταφέρει να νικήσει το βακτήριο παρέμεινε επί μήνες στο νοσοκομείο, όπου υποβάλλονταν σε ειδικές θεραπείες.

 
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Βρετανική Sun εμφάνισε τα απειλητικά για τη ζωή του συμπτώματα 24 ώρες αφότου είχε καταναλώσει ένα μοσχαρίσιο χάμπουργκερ, σε μια οικογενειακή έξοδο στη Σκωτία.

Άμεσα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου άρχισε ο Γολγοθάς του μικρού. Διέταξαν να γίνει μετάγγιση αίματος, αλλά αντιλήφθηκαν ότι ο ιός είχε ήδη προσβάλλει τον εγκέφαλό του. Η περίπτωση του Thomas ήταν τόσο σπάνια που οι γιατροί ήταν σε συνεχή επικοινωνία με ειδικούς από τον Καναδά.
"Στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν κάποια στομαχική διαταραχή, αλλά 24 ώρες μετά η κατάστασή του χειροτέρευσε τόσο που άρχισε να φτύνει αίμα. Καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Επειδή ήταν ο πιο μικρός οργανισμός ο ιός τον "χτύπησε". Ήταν τρομακτικό. Μπήκε αμέσως στο χειρουργείο. Κρατούσε το κεφάλι του και τσίριζε γιατί δεν μπορούσε να κινηθεί" θυμάται η μητέρα του.

 
Μετά την εγχείρηση οι γιατροί χορηγούσαν ισχυρά αντιβιοτικά στο παιδί. Ωστόσο μετά από μια μαγνητική στον εγκέφαλό υπήρχαν δύο  αποστήματα, στα οποία δεν "έφταναν" τα αντιβιοτικά.
Μετά από 20 εβδομάδες ο Τhomas επέστρεψε στο σπίτι του ωστόσο τα βάσανα συνεχίστηκαν. Έπαθε αλλεργική αντίδραση από τα φάρμακα που έπαιρνε "Το δέρμα του έμοιαζε σαν καμένο. Πήγα να τον σηκώσω και το δέρμα του έμεινε στα χέρια μου" είπε ο πατέρας του Andrew.
 
Τον Ιανουάριο του 2010 υποβλήθηκε εκ νέου σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθούν τρία ακόμη αποστήματα. Ως από θαύμα ο μικρός ανάρρωσε.

news247 
 http://newingreece.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...