ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

0 Τα πιράνχα επικοινωνούν μεταξύ τους! Μάθετε πως

Τρεις συγκεκριμένους ήχους, χρησιμοποιούν τα πιράνχα για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους! Αυτό ανακάλυψαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Λιέγης οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο κάθε ήχος αντιστοιχεί σε διαφορετικό τύπο επικοινωνίας.
   Οι ερευνητές πραγματοποίησαν την έρευνά τους τοποθετώντας υδρόφωνα σε δεξαμενές όπου υπήρχαν πιράνχας και παράλληλα κινηματογραφούσαν τις κινήσεις τους ώστε να συνδέσουν τους ήχους με τις συμπεριφορές.
  Οι τρεις διαφορετικοί ήχοι που καταγράφηκαν, "μεταφράστηκαν" ως εξής:


 Ο πρώτος, ο οποίος μοιάζει με.... γάβγισμα, χρησιμοποιείται από ένα πιράνχα για να δηλώσει έντονα την παρουσία του απέναντι σε κάποιο άλλο. Όταν δηλαδή ένα πιράνχα συναντά ένα άλλο, ανταγωνιστικό, τότε αρχίζουν και τα δύο να.... "γαβγίζουν" αλλά χωρίς να ακολουθήσει καβγάς!
  Ο δεύτερος και τρίτος ήχος, μοιάζουν με ήχο κρουστού οργάνου, κάτι σαν τύμπανο, και τα πιράνχας τους παράγουν όταν κυν��γά το ένα το άλλο ή όταν καβγαδίζουν και δαγκώνει το ένα το άλλο διεκδικώντας την ίδια τροφή!

http://www.pyles.tv/News/Cryptozoology-Nature/piranha.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...