ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

0 Είτε συμφωνούμε είτε όχι με τις απόψεις του, μόνο το ΠΑ.ΜΕ τόλμησε να μην μείνει θεατής στην προβοκάτσια.

Είναι κάτι που πρέπει να το βροντοφωνάξουμε και να φτάσει στα αυτιά όλων των Ελλήνων, μόνο έτσι θα είμαστε δίκαιοι. Μπορεί να μην έχουμε καμία σχέση με το ΠΑ.ΜΕ και πολλές φορές να διαφωνούμε μαζί του, είναι όμως το μόνο συνδικάτο που περιφρουρεί τις πορείες του. Κανείς ποτέ δεν είδε κουκουλοφόρους να εισέρχεται στις πορείες του πάμε.

Έτσι και σήμερα το ΠΑ.ΜΕ αποφάσισε ότι δεν θα έχει ρόλο θεατή στην κλασική προβοκάτσια με τους κουκουλόμπατσους. Θέλησε να δώσει ένα μάθημα στα κωλόπαιδα με τις μάυρες σημαίες που συνεχώς καταστρέφουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις του μέσου Έλληνα.


Δύστυχώς είδαμε στις τηλεοράσεις μας εικόνες άσχημες, με διαδηλωτές να χτυπάνε διαδηλωτές, όμως κάποιος έπρεπε να δράσει εναντίον των μαστουρωμένων βρωμιάριδων.

Είναι ξεκάθαρο πως το μόνο που κάνουν αυτοί οι τύποι, οι οποίοι θα πρέπει να πούμε ότι δεν έχουν καμία απολύτως ιδεολογία, είναι να χαλάνε τις πορείες του λαού. Και για αυτόν τον λόγο, κι επείδη τα νεύρα μας με αυτά τα ραδικοβλάσταρα έχουν γίνει κρόσια, θα πρέπει να εξαλειφθούν από προσώπου γης ακόμα και με την βία.

Χωρίς να έχουμε καμία απόδειξη και λέγοντας απλά την άποψη μας, θεωρούμε πως αυτά τα αξιολύπητα παιδιά είναι μερικοί άεργοι άνθρωποι που τους έχει βρει η αστυνομία και τους πληρώνει με είδος (μερικά γραμμάρια ναρκωτικών ας πούμε) με σκοπό να κάνουν την γνωστή μας πλέον προβοκάτσια.  Και για να γίνει πιο σίγουρα η δουλειά μπαίνουν στον πλευρό τους και μερικοί μπαχαλάκηδες αστυνομικοί.

Τελειώνοντας να πούμε ένα μπράβο στο ΠΑΜΕ που φέρθηκε με τσαμπουκά και ιδεολογία, καθώς επίσης και επειδή περιφρουρούσε συνεχώς την χτεσινή και σημερινή κινητοποίηση.
Συλληπητήρια για μέλος του ΠΑΜΕ που υπέκυψε στα τραύματα του και φυσικά είμαστε στο πλευρό της οικογένειας του.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΑΤΙΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...