ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

0 Top-20 φωτογραφιων UFO's & Aliens truth

H NASA στέλνοντας αύτο το μήνυμα με τον Vogiager στα πέρατα του διαστήματος, αποδεικνύει ότι πιστεύει στην ύπαρξη νοήμον εξωγήινης ζωής...











Το πρόσωπο στην περιοχή της Κυδωνίας του Άρη είναι ένα μνημείο ενός αρχαίου εξωγήινου πολιτισμού ή γεωλογικό τέχνασμα; Εδώ η πρώτη του φωτογραφία.

Το μικροσκοπικό απολίθωμα ζωής βακτηριακού τύπου που βρέθηκε μέσα σε μετεωρίτη, προσέκρουσε στη Γη πριν από 13.000 χρόνια, προερχόμενος από τον Άρη.

Eπίσημη φωτογραφία από την ESA (European Space Agency ή Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία) που δείχνει ότι ο Άρης έχει και στις μέρες μας νερό. Κάτω δεξιά παρατηρούμε και μία Πυραμίδα.

Εξωγήινη δραστηριότητα παρατηρείται από το παρελθόν. Σε αυτό το αρχαίο Γαλλικό νόμισμα απεικονίζεται ένα UFO.

Αυτή η φωτογραφία λέγεται ότι δείχνει τον ιπτάμενο δίσκο του Roswell το 1947, στο σημείο της πτώσης του.

Ο εξωγήινος του Roswell ή μια εγχείρηση απάτη; Οι γνώμες διίστανται. Ο σάλος που έγινε από το video, παγκόσμιος!

Απόρρητο έγγραφο του αμερικανικού στρατού με την αρχιτεκτονική ufo, που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Ίσως η συγκλονιστικότερη φωτογραφία ufo που κυκλοφορεί στο διαδύκτιο.

Πειραματικό αεροπλάνο των Ναζί, που στις δοκιμές του πολλοί Γερμανοί πολίτες το ανέφεραν σαν ufo στις αρχές.

Έχουμε κλέψει την τεχνολογία των εξωγήινων και προσπαθούμε να την αντιγράψουμε; Εδώ το αποτυχημένο ανθρώπινο Αvrocar.

Άγνωστο αντικείμενο καρφωμένο στη γη σε ρώσικο έδαφος. Καρέ από βίντεο της CIA.

Οι γραμμές Νάζκα στο Περού που εκτείνονται για χιλιόμετρα δημιουργούν σχήματα ζώων και εκτιμάται ότι έγιναν από τους Νάζκα Ινδιάνους για να δείχνουν στους ιπτάμενους θεούς που να προσγειώνονται.

Σχήματα σε αγρούς, γήινη τέχνη ή αποτυπώματα προσγείωσης ιπτάμενων δίσκων; Σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεται καθαρά ότι τα σπαρτά δεν έχουν σπάσει!!! Έχουν λυγίσει!

Περίεργα κεφάλια και σκελετοί στο μουσείο των Ίνκας, στο Cusco του Περού.

Φωτογραφία από γνωστό περιστατικό με ufo που έχει θεαθεί στο Μεξικό από πολλούς μάρτυρες.

Εξωγήινη παρουσία έπιασε ο φωτογραφικός φακός, έξω από συνέδριο της ΜUFON.

Καρέ από το video του αγνώστου αντικειμένου που εμφανίστηκε πάνω από την πόλη των Καλαβρύτων στις 14/3/2009 και η επεξεργασμένη μεγέθυνσή του.

Στη Κρήτη, στον κόμβο της Γεωργιούπολης στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, ένα περίεργο κεφάλι πλάσματος (το παράξενο ον του Αποκόρωνα που μοιάζει εξωγήινο) έχει σκαλιστεί σε ένα βράχο, λίγα μόλις μέτρα από το ξωκλήσι του Αγίου Αντωνίου.

Στις 11/11/2007 ένας πιλότος της Ολυμπιακής Αεροπορίας έκανε αναφορά για ufo που πετούσε δίπλα του, λίγο πριν προσγειωθεί στην Αθήνα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...