ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

0 ΗΠΑ: Απέβαλαν μαθητή από σχολείο, γιατί είπε σε συμμαθητή του ότι η ομοφυλοφιλία είναι λάθος!

Ένας από τους καλύτερους μαθητές σε σχολείο του Fort Worth του Τέξας, οδηγήθηκε στο γραφείο του διευθυντή και τιμωρήθηκε, επειδή είπε σε ένα συμμαθητή του ότι πιστεύει ότι η ομοφυλοιλία είναι ‘λάθος’.
 Η Holly Pope είπε ότι έμεινε "εντελώς έκπληκτη" όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα από το σχολείο Western Hills High School, ότι ο γιος της, Dakota Ary, είχε αποβληθεί από το σχολείο.


«Ο Dakota είναι ένα πολύ ώριμο 14χρονο παιδί», είπε στο Fox News Radio, σημειώνοντας ότι ο γιος της είναι ένας μαθητής που έχει τιμηθεί, που παίζει στην ομάδα ποδοσφαίρου και δραστηριοποιείται μέσα στην ομάδα νεολαίας της εκκλησίας του.
«Είναι στην εκκλησία όλη τη ζωή του και έχει διδαχθεί να υπερασπίζεται αυτό που πιστεύει».

Και αυτό είναι που του δημιούργησε πρόβλημα.
Ο Ντακότα ήταν σε μάθημα Γερμανικών, όταν η συζήτηση πήγε προς τη θρησκεία και την ομοφυλοφιλία στη Γερμανία. Σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, στράφηκε σε ένα φίλο του και είπε ότι ήταν Χριστιανός και «το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι λάθος».

«Δεν απευθύνθηκα σε κανέναν άλλον εκτός από τον φίλο μου που καθόταν πίσω από μένα», είπε ο Ντακότα στο Fox. «Υποθέτω ότι ο καθηγητής με άκουσε. Άρχισε να φωνάζει. Μου είπε ότι επρόκειτο να μου γράψει μια παραβίαση και να με στείλει στο γραφείο». 

Ο Ντακότα καταδικάστηκε σε μία ημέρα αποβολή από το σχολείο. Η μητέρα του ήταν εμβρόντητη, λέγοντας ότι ο γιος της είχε ένα πεντακάθαρο φάκελο, ήταν τιμημένος μαθητής, εθελοντής στην εκκλησία του και έπαιζε για την ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου.

"Έχουν διορθωθεί όλα λάθος», δήλωσε ο Matt Krause, ένας δικηγόρος με το Συνήγορο Liberty. "Αυτό πρέπει να έχει καμία μόνιμη επίδραση στην ακαδημαϊκή ή το προσωπικό αρχείο του να πάμε μπροστά."
Η Pope ήρθε σε επαφή με τη χριστιανική νομική εταιρία Liberty Counsel, αμέσως μόλις ο γιος της τιμωρήθηκε.

"Είπα στο σχολείο ότι δεν έπρεπε να τον αποβάλει για την άσκηση των Συνταγματικών Δικαιωμάτων του", είπε ο δικηγόρος Matt Krause στο Fox News Radio. 

«Υπάρχει μια ιστορία με αυτόν τον δάσκαλο στην τάξη σχετικά με θέματα με ομοφυλόφιλους», είπε ο Krause. "Ο δάσκαλος είχε τοποθετήσει μια εικόνα δύο ανδρών να φιλιούνται σε έναν τοίχο που έθιξε μερικούς μαθητές."
"Είπε στους μαθητές ότι αυτό συμβαίνει σε όλο τον κόσμο και θα πρέπει να αποδεχθούν το γεγονός ότι η ομοφυλοφιλία είναι απλά μέρος του πολιτισμού μας τώρα", είπε ο Krause.
«Στο μάθημα των γερμανικών δεν υπάρχει λόγος για φιλο-γκέι θέματα», είπε ο Krause.

Η μητέρα του Ντακότα είπε ότι πιστεύει ότι ο δάσκαλος θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη.
"Ο γιος μου ξέρει ότι ανθρώπους που είναι ομοφυλόφιλοι», είπε. "Δεν λέει, «δεν μου αρέσεις. "Λέει,« Είμαι Χριστιανός και πιστεύω ότι αυτός ο τρόπος είναι λάθος. "

«Είπα στο γιό μου να αντιμετωπίσει τον καθηγητή του με σεβασμό», είπε η Pope. "Είναι μεγαλύτερός σου. Αυτός είναι ο καθηγητής σου. Το ποιες είναι ή δεν είναι οι πεποιθήσεις του - εκτός του σχολείου δεν πρέπει να σε νοιάζει».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...