ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

0 Μήπως είμαστε όλοι πρόβατα τελικά;

Αυτό το ερώτημα δύσκολα θα απαντηθεί, αρκετοί λένε ναι αρκετοί όχι και φυσικά η αληθεια βρίσκεται κάπου στην μέση. Αλλά κατά την προσωπική μου άποψη μπορώ να πω ΙΣΩΣ.
Εδώ και δύο χρόνια ζούμε τον καιρό του Μνημονίου υπό τον Jeffry με τις προσταγές της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ, και το ζούμε με μία κατά τ`άλλα σοσιαλιστική κυβέρνηση.

Και βγαίνουν τώρα οι δημοσκοπήσεις και δείχνουν πως είναι μπροστά ο κολλητός του GAP o SAM, και αναρωτιέμαι υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι διαφορετικό απο αυτό που θέλει η Τρόικα και απαντάω όχι...


Το παιχνίδι είναι στημένο εδώ και χρόνια και πλέον ήρθε η ώρα του αλλά δεν μπορεί να είμαστε όμως τόσο αφελείς ώστε να πιστεύουμε πως με τον ΣΑΜ θα αλλάξει κάτι, αυτό είναι αδύνατο.

Τα αφεντικά τους ξέρουν τι ζητάνε και θα το πάρουν με κάθε τρόπο.

Αλίμονο στους μισθωτούς και τους μικρομεσαίους και φυσικά στα ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΙΑ που τα ξεχνάνε όλοι οι πολιτικοί ανεξαρτήτου χρώματος.
Εχεις και την Αριστερα γενικώς να ζητάει μετά μανίας εκλογές χωρίς φυσικά όπως πάντα να ξέρει γιατί ζητάει εκλογές και χωρίς να μπορεί να καταθέσει μια πρόταση για την έξοδο απο την κρίση η έστω κάτι διαφορετικό.

Εχω την εντύπωση πως η αριστερά στην Ελλάδα είναι το δεκανίκι της εκάστοτε αντιπολίτευσης και κάνει το παιχνίδι της.

ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ:

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...