ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

0 Μας ξεπέρασε και η…Μποτσουάνα στο δείκτη παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας

Άλλη μια αρνητική επίδοση για την Ελλάδα, η οποία πλέον φιγουράρει στην 90ή θέση στην παγκόσμια κατάταξη ανταγωνιστικότητας, ανάμεσα σε 142 χώρες από όλο τον κόσμο, σύμφωνα με την έρευνα του World Economic Forum.

Η Ελλάδα που υποβιβάστηκε άλλες 7 θέσεις σε σχέση με πέρισυ, είναι λιγότερο ανταγωνιστική από τη Ρουμανία, την Αλβανία, τη FYROM, την Μποτσουάνα, τη Γουατεμάλα και το Λίβανο, καθώς και η τελευταία σε ανταγωνιστικότητα από τις χώρες της ΕΕ.


Στη φετινή λίστα η Ελβετία παραμένει η πιο ανταγωνιστική οικονομία του πλανήτη. Ακολουθούν Σιγκαπούρη, Σουηδία, Φινλανδία, ΗΠΑ και Γερμανία.
http://ekkentro.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...