ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

0 ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ο ΣΕΙΣΜΟΣ στις ΗΠΑ με το HAARP;

Πριν μερικές μέρες, στις 23/8/2011, ένας σεισμός μεγέθους 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, αναστάτωσε την ανατολική ακτή των ΗΠΑ, αν και από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS) ο συγκεκριμένος δεν θεωρήθηκε ισχυρός (πάνω από 6 θεωρείται ως τέτοιος).

To επίκεντρο ήταν στο Mineral της Βιρτζίνια και ο σεισμός έγινε αισθητός ως το Τορόντο του Καναδά, αλλά και φυσικά μέσα στις ΗΠΑ, σε Φιλαδέλφεια, Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Πενσυλβάνια και στο Μάρθας Βίνεγιαρντ, όπου έκανε τις διακοπές του ο Μπαράκ Ομπάμα, με την οικογένειά του. Δεν αναφέρθηκαν τραυατισμοί ή ζοβαρές ζημιές παρ' εκτός στον Καθεδρικό Ναό.

Ίσως είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως 20 μίλια μακριά από το επίκεντρο υπάρχει πυρηνικό εργοστάσιο το οποίο, σύμφωνα με ανακοινώσεις δεν έπαθε κάποια ζημιά. Ενδιαφέρον, όμως, υπάρχει πως το HAARP συνδέεται με το σεισμό στην Fukusima και την καταστροφική ζημιά στο πυρηνικό εργοστάσιο, αλλά και τον σεισμό στην Αιτή και το τσουνάμι που ακολούθησε και σχετιζόταν με πυρηνικές δοκιμές που έκανε η Ινδία.

Άραγε το HAARP (αν σχετίζεται) τι συμφέροντα έχει να "χτυπήσει" μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες;

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τις πιο επικίνδυνες σεισμογενείς περιοχές στις ΗΠΑ: Η Νέα Μαδρίτη και ο Άγιος Ανδρέας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...