ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

0 Εκατέρωθεν πιέσεις για να μην τοποθετηθεί η προτομή του Αριστοτέλη Γκούμα!!!

Ενώ ο Ελληνισμός της Βορείου ετοιμάζεται να συμπαρασταθεί  στην οικογένεια του εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα,  στο ετήσιο μνημόσυνο του και στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί η Ένωση Χειμαρριωτών, σε συνεργασία με το τοπικό παράρτημα της Ομόνοιας, πολιτικά και άλλα κέντρα από Ελλάδα και Αλβανία πίεζουν να μην τοποθετηθεί κάποια προτομή, θεωρώντας την προκλητική ενέργεια!!!

Το θέμα πήρε διαστάσεις και στον αλβανικό τύπου που την θεωρεί επίσης προκλητική ενέργεια ενώ συγκεχυμένες είναι η πληροφορίες σχετικά με τη στάση του νέου δήμαρχου Γκιέργκι Γκόρου.

Σε συνέντευξη του που φιλοξενέι η αλβανική εφημερίδα “Panorama” λέει πως δεν είναι σε γνώση κάποιας αίτησης σχετικά με το θέμα, αρνήθηκε να πάρει θέση λέγοντας ότι θα σχολιάσει μόνο εφόσον το Δημοτικό Συμβούλιο πάρει κάποια σχετική απόφαση ενώ τους διασφαλίζει ότι θα εφαρμοστεί κατά γράμμα ο νόμος και δεν πιστεύει πως η οικογένεια του Γκούμα θα θελήσει να πράξει κάτι παράνομο.  Ο πρόεδρος  του δημοτικό συμβουλίου παραδέχεται πως έχει λάβει κάποιο αίτημα από την Ομόνοια, αλλά όπως είπε δεν του έδωσαν καθόλου σημασία!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Βορειοηπειρώτη», η προτομή τοποθετήθηκε ήδη (6 Αυγούστου 2011) και την επομένη μετά το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια. Από τα τρία-τέσσερα σημεία που εξετάζονταν για την τοποθέτηση του, τελικά αποφασίστηκε στο χώρο μεταξύ εκκλησίας και ελληνικού σχολείου, στο δρόμο που οδηγεί στο κάστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...