ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

0 Ανήλθαν σε 5 οι νεκροί από το τραγικό συμβάν στο συναυλιακό χώρο στην Ιντιανάπολη των ΗΠΑ

 
Ο απολογισμός τους δυστυχήματος από την κατάρρευση χθες το βράδυ μιας σκηνής όπου θα δινόταν συναυλία μουσικής κάντρι σε υπαίθριο χώρο στην Πολιτεία Ιντιάνα, στις βόρειες ΗΠΑ, αυξήθηκε σήμερα σε 5 νεκρούς και 45 τραυματίες, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην Ιντιανάπολις. Ενώ είχε εκδοθεί προειδοποίηση για καταιγίδα μόλις πριν από την έναρξη της συναυλίας, μια βίαιη ριπή ανέμου προκάλεσε την κατάρρευση της σκηνής γύρω στις 21:00 τοπική ώρα.

Το πρώτο μέρος του θεάματος τελείωνε και οι θεατές περίμεναν την εμφάνιση του συγκροτήματος "Sugarland", όταν η σκηνή άρχισε να καταρρέει. "Ο κόσμος άρχισε να ουρλιάζει και να τρέχει μακριά", είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WTHR.

Το συγκρότημα "Σούγκαρλαντ" εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στα θύματα και τις οικογένειές τους σε μήνυμά του στο Twitter.

Ο συναυλιακός χώρος του Hoosier Lottery Grandstand, με 15.000 θέσεις, είναι κλειστός σήμερα και αναμένεται να ανοίξει αύριο Δευτέρα με μια τελετή στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας.
http://zeidoron.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...