ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011

3 Άρτα: Κι' άλλες αφίσες. Αγανακτισμένοι έφτιαξαν αφίσα με τους "ανεπιθύμητους" βουλευτές

Τοιχοκολλήθηκε σε κεντρικά σημεία της πόλης και απεικονίζονται οι τρεις βουλευτές του Νομού και χαρακτηρίζονται ανεπιθύμητοι!

"Ξεπουλάνε τις ζωές μας, δεν....

θα τους αφήσουμε", αναφέρεται στην αφίσα μαζί με τις φωτογραφίες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Τσιρώνη και Παύλου Στασινού, βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, όπως και του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Παπασιώζου.
Παρόμοιες αφίσες έχουν κυκλοφορήσει πάντως και σε άλλες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το dete.gr, εναντίον των τοπικών βουλευτών, όπως στους τρεις νομούς της Θράκης, στην Αιτωλοακαρνανία και αλλού!

zouzouni blog

3 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...