ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

0 ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ;

Με την ευκαιρία της χθεσινής επετείου, το κίνημα της «Νέας Ελλάδας», καταδικάζει τον εορτασμό της «αποκατάστασης» της Δημοκρατίας ως άκρως υποκριτικό, καθώς θεωρεί ότι το σύνολο του πολιτικού συστήματος που αναδύθηκε στα χρόνια που ακολούθησαν την πτώση της δικτατορίας είναι αποκλειστικά ένοχο για την ανάδειξη της διαφθοράς, της κομματοκρατίας και των πελατειακών σχέσεων. 

Επιπλέον τη σημερινή πολιτική συγκυρία δεν επιτρέπει τέτοιου είδους εορτασμούς ειδικά όταν  το κόμμα του ΠΑΣΟΚ -με την ανοχή των υπολοίπων πολιτικών σχηματισμών- με τις πρακτικές του έχει οδηγήσει την χώρα και τους πολίτες της σε μια νέου τύπου διακυβέρνηση που ελάχιστα θυμίζει Δημοκρατία ώστε μάλιστα να εορτάζεται.

Για το λόγο αυτόν η «Νέα Ελλάδα», αποποποιούμενη κάθε σχέση με τον παλαιοκομματισμό, δηλώνει στον ελληνικό λαό ότι η ώρα για την πραγματική αποκατάσταση της Δημοκρατίας δεν θα αργήσει να εορταστεί από σύσσωμο τον Ελληνισμό αμέσως μόλις ανατραπεί το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που οδήγησε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής.

Απο το Γραφείο Τύπου της "ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"


http://logioshermes.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...