ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011

0 Δορυφορικές φωτογραφίες του δυστυχήματος στην Κύπρο

H Hellas Sat θυγατρική του Ομίλου ΟΤΕ, από τις πρώτες ώρες του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη στην Κύπρο έχει έρθει σε επαφή με τους συνεργάτες της Spot Infoterra Hellas και διευθέτησε τη λήψη φωτογραφιών από δύο δορυφόρους παρατήρησης γης οι οποίοι διήλθαν πάνω από το χώρο του τραγικού δυστυχήματος στις 12 Ιουλίου (Δορυφόρος IKONOS) και στις 13 Ιουλίου (Δορυφόρος GeoEye-1) αντίστοιχα.


Για να υπάρχει επαρκής σύγκριση και εκτίμηση του μεγέθους της καταστροφής έχει ζητηθεί και εικόνα αρχείου η οποία λήφθηκε από τον δορυφόρο παρατήρησης γης WorldView-2 στις 20 Ιουνίου 2011, λίγες μέρες πριν από το τραγικό δυστύχημα.


 Η ακρίβεια των φωτογραφιών της 20ης Ιουνίου και 13ης Ιουλίου είναι 50 εκατοστά, ενώ αυτής της 12ης Ιουλίου είναι 1 μέτρο.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου


http://pcnea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...